Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Dita Von Teese Parfüm

Sajnos jelenleg a márka egyetlen terméke sem érhető el.
Termékajánlataink megtekintéséhez válasszon az alábbi kategóriák közül:

Talán senkinek sem hangzik ismerően Heather Renée Sweet neve, pedig szinte mindenki ismeri, látta valamelyik produkcióját, vagy hallott botrányos házasságáról. Dita von Teese művésznéven a burleszk és a show koronázatlan királynője, aki olyan kifinomultan és nőiesen enged betekintést bájaiba, hogy a legtöbben már művészi előadásnak tekintik vetkőző show-it.

Dita von Teese átlagos amerikai családban nőtt fel, már kora gyermekkorában a ’40-es évek mozicsillagainak világa, a glamour és a retro ihlette meg. Dita balerinának készült, így klasszikus táncot tanult, 15 évesen pedig egy fehérneműboltban volt kisegítő, itt szeretett bele a csodás és csábos fehérneműbe. Kosztümtervezőként kezdett dolgozni, és a legkedvesebb kosztümjeiben saját magát fotózta.  
Így fedezte fel a modellvilág, a glamour magazinok. Dita klasszikus stílusa, korai években játszó mozicsillagokra emlékeztető sminkje és frizurája mára már védjegyévé vált. 

Hamarosan az élő showk világa is felfedezte, a burleszk színpadokon egyre többször szerepelt. Leghíresebb előadásán egy óriási martinis pohárban fürdik, szintén védjegyévé vált.

A legnevesebb lapoknak fotózták, több tévéműsorban is szerepelt, így nem csoda, hogy hamar a sztárvilágban találta magát.

Dita volt férje Marilyn Manson neopunk énekes, aki inkább meghökkentő stílusáról híres. Az énekes régóta Dita nagy rajongója volt, első találkozásuk Marilyn Manson videó klip forgatásán volt, ahol Dita volt a vendégszereplő. Kapcsolatuk 5 évig tartott.

2011 őszén végre elkészült Dita von Teese első parfümje, mely kifejezetten a „femme totale” hangulatot idézi. A ’40-es évek budoárját idéző stilizált üveg, mély, erotikus és érzéki illatot rejt. Elegancia és intimitás bontakozik ki a parfümös üvegből, melyet a friss bergamottos jegyek nyitnak. Az illat szíve a bolgár rózsa és a tiare virág kettőse, mely egyszerre nőies és pikáns is. A meleg, buja bázist a tömjén, pacsuli és a szantálfa teremti meg, melytől az illat intimmé, bőrre simulóvá válik fél óra után.  

A rajongók legnagyobb örömére Dita maga felügyelte a parfüm megszületését: 
“Egy illatnak vissza kell tükröznie személyiségem mindegyik oldalát, ezért a parfümnek elegánsnak, elragadónak, kifinomultnak és szexisnek kellett lennie mely egyúttal sötét és rejtélyes is.”