Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

David Beckham

Sajnos jelenleg a márka egyetlen terméke sem érhető el.
Termékajánlataink megtekintéséhez válasszon az alábbi kategóriák közül:

Ki ne ismerném a híres házaspárt, a focista David Beckham-et és az ex-Posh Spice-t, Victoria Beckhamet. 2005-ben határoztak úgy, hogy a Coty-val karöltve piacra dobják David első védjegyillatát, a David Beckham Instinct parfümöt.

A 2005-ös aromás-páfrányos illatú parfüm óta az Instinct-nek számtalan variánsa jelent meg. Mindegyik parfüm David Beckham stílusának és személyiségének egy másik oldalát mutatja meg. Ezek a parfümök az aromás-gyümölcsös Instinct Intense (2007), az Instinct After Dark (2008), Pure Instinct (2009) és a legújabb a Instinct Ice (2010).

A házaspár illatduója megidézi a bensőséges és intim kapcsolatot kettőjük között. Házasságuk bár sok mindent átélt, de szerelmük még mindig olthatatlan egymás iránt. Jelenleg öt illatpár fut a nevük alatt. Az első az Intimately Beckham volt, női változatának illata egy hatalmas virágcsokorra emlékeztet, míg férfi változata a Beckham-hez oly jól illeszkedő, aromás-páfrányos parfüm.

Ezt követte a szexi Intimately Night parfümpár, a limitált kiadású Beckham Signature, majd a vintage dolgok iránti rajongásuk által inspirált Signature Story és végül a szerelmüket éltető szenvedély ihlette Intimately Beckham Yours parfüm páros.