Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Costume National Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-
2 termék

Az olasz testvérpár, Ennio és Carlo Capasa által 1986-ban alapított Costume National Milánóból indult divathódító útjára. A két testvér Japánban sajátította el a divatszakmához szükséges tanulmányokat, ugyanis nagy rajongói voltak a keleti kultúrának. Így három évig gyakornokoskodtak Yohji Yamamoto mellett, aki a japán divat egyik meghatározó alakja. Az olaszok azonban saját divatcégre vágytak, így született meg a Costume National. Kezdetben az olasz divatkörökben nem aratott túl nagy sikert a letisztult japán formákkal és mintákkal megjelenő Costume National. De Ennio és Carlo nem adták fel! A Costume National Franciaországban, Párizsban próbált szerencsét. 1991-ben új kollekciót mutattak be Párizsban, amely meghozta a megérdemelt elismerést a Costume National számára. A Costume National három márkát teremtett meg, amelyek minden igényt kiszolgálnak a divatrajongók számára. A Costume National az igazi divatőrülteknek való, a Costume National Homme az öltözködésükre érzékeny férfiakat célozza meg, a C’N’C pedig egyfajta avant-garde vonalat képvisel, amely a Costume National ruháit az utcán is hordhatóvá teszi.

A Costume National ready-to-wear kollekció, férfi cipői, parfümjei és kiegészítői mind a minimalista japán design szellemében készültek. Fantasztikusan egyszerű és klasszikus ruháikkal a vásárlók szívébe lopták magukat. Több sztár is előszeretettel viseli a Costume National kreálta ruhákat, így például Beyoncé és Nicole Richie.

A Costume National által megálmodott parfümök a divatközönség számára az időtállóságot és a „kevesebb, néha több” örök elvét jelentik. Az érzéki üvegeket az alapító, Ennio Capasa tervezte, aki a parfümök megalkotásánál odafigyelt rá, hogy a parfüm illata kellően simuljon viselőjének személyiségéhez. A Costume National Scent női parfüm egy eredeti klasszikus illat. A hibiszkusz és a jázmin finom elegye egyszerre teszi briliánssá és diszkrétté a Costume National Scent parfüm illatát. A jázminnal és zöld teával illatosított csodálatos parfüm a nyitott és érzékeny hölgyek illata, akik értékelik a különleges dolgokat.

A Costume National Scent Cool Gloss parfüm már a játékosabb, fiatalabb hölgyeknek készült. „Sexi, ösztönös és érzéki – azt akarom, hogy ezt érezzék a nők, akik viselik a parfümöt” – mondta Ennio Capasa. A Costume National Scent Cool Gloss fő illatában a csípős rózsa bukkan fel, kiegészülve a csillagánizs és az orchidea esszenciájával. Vidám, megnyerő és csillogó parfüm.

A borostyánkő és a cisztin harmónikus találkozása a Costume National Scent Intense parfüm. A független nők illat ez, a Costume National Scent Intense fás jegyeivel és könnyed illatával.A parfümben érződő szantálfa és pacsuli a nők mély érzékeire hat, melyek bátorságot sugároznak és segítenek az egyediség megtalálásában.