Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Christina Aguilera

Christina Aguilera magabiztosságának és vonzerejének a titka parfümjeiben rejlik - illataival elérheted ugyanezt a kisugárzást!

Négy nagylemez, négy Grammy-díj, többszörös Billboard listavezető dal, 3 világkörüli turné, a Voice zsűritagsága és saját parfümmárka van Christina Aguilera háta mögött. Az ízig-vérig new york-i énekesnő már kislány korában belekóstolt a sikerbe, hiszen 13 évesen együtt szerepelt Britney Spears és Justin Timberlake oldalán a Mickey Mouse Club műsoraiban. Zenei munkássága mellett színésznői képességeit is csillogtatja Hollywoodban, emellett odaadó szülő és feleség.

A Christina Aguilera parfümök egyik legsikeresebb illatok a fiatalok körében. Első illata, a Christina Aguilera 2007-ben jelent meg. Elsöprő sikerét nem csak a gondosan válogatott és remekül megkomponált illatjegyeknek köszönheti, hanem az egyedi és merész külsőnek is. A parfüm arca Christina, aki igen kihívó öltözékkel hívja fel a figyelmet új illatára. Az orientális fűszerek mellett izgalmas virágok és édes gyümölcsök alkotják a parfüm lelkét.

Nem kellett sokáig várni a folytatásra, hiszen 2008-ban Christina új illattal jelentkezett. Az Inspire parfüm egy izgalmas, friss és romantikus illat, melyet férjének parfümje ihletett: az énekesnő bevallása szerint imádja a férfias jegyeket ahogy kibontakoznak a bőrén, ezért ebbe a parfümbe próbálta ezek nőies változatát belecsempészni. Az üvege modern formát követ, ezzel is jelezve, hogy az Inspire a mai, fiatalos nőknek szánták.

2009-ig kellett a rajongóknak várni, hogy Christina első, nagy sikerű parfümjét újraálmodja. A Christina Aguilera by Night az éjszaka csábító illata. A legérzékibb illatjegyek megtalálhatóak ebben a parfümben: frézia, mandarin, ananász, heliotrope, barackvirág, vanília, moha, és szantál karakteres, meleg és ölelni való illatot von viselője köré. Az üveg szintén egy női alakot szimbolizál, Christina az önmagát felvállaló, nőies és csipetnyit rafinált nőknek ajánlja ezt az illatát.

2010-es parfümje, a Royal Desire a Christina Aguilera parfüm sorozat harmadik darabja, amit a parfüm üvege, és a már megszokott nőies virág- és csipkemotívumok is mutatnak. Az új illatot azoknak a nőknek tervezték, akik élvezik és szeretik a luxust, valamint a társaság középpontjában lenni. Édes és nőies jegyek sorakoznak fel a parfümben, karaktert és szenvedélyt pedig a fűszerek adnak hozzá.