Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Chopard

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-
3 termék

Svájci óra és elegáns ékszer: a Chopard 1860-tól a luxus és minőség szinonimája a kiegészítők terén. Louis Ulysee Chopard egy kis svájci településben alapította meg órás műhelyét, mely 150 év után az egész világon közel 100 üzletté fejlődött szerte a világon.  
A kis helyi falu órásműhelyéből a már megszokott svájci minőségű órák kerültek ki, majd az 1920-as években már Genfbe tette át székhelyét. Egy vállalkozó üzletember felvásárolta a céget, és kibővítette a repertoárt női ékszerórákkal, melyek a kiváló minőség mellett gyönyörűen megmunkált darabok voltak. Azóta is a női órák a Chopard vezető ága, mely mellett gyémántokkal és más drágakövekkel ékesített női ékszerek is helyet kaptak.  A Chopard ékszerek és órák a legnagyobb sztárokon köszönnek vissza a különböző vörös szőnyeges eseményeken, nem meglepő módon, hiszen egy Chopard ékszer a legegyszerűbb ruhát is ünnepi fénybe emel. Chopard viszonylag későn, 1992-ben bővítette kollekcióját luxus minőségű parfümökkel, közülük néhány azóta a világ legjobb illatai közé tartoznak.

A Chopard leismertebb és legkedveltebb parfümje a Wish, melyet egy vezető parfümőr alkotott. Gyémántot formázó üvegében mindazt belefoglalták, ami egy édes és buja illathoz szükséges. A szokatlan felhangok, mint a buja akác vagy szenvedélyes kínai egres harmonikusan bontakozik ki a többi összetevő gazdag illatfelhője közül. A krémesen édes kókusz, vanília, karamell és méz izzó és érzéki akkordját az eper friss zamata, a tej bársonyosan semleges jegye és az andalító virágcsokor illata ölel körül.

A Brillant Wish az alapillat szikrázó jegyeit tartalmazza, mint a jázmin - fás jegyek és gyümölcsök - légies, könnyed mégis tartalmas illat, mely modern és ultranőies parfüm révén a legelegánsabb ruhakölteményt is magasabb szintre emel.

A Madness csábít és mágnesként vonz izgató és érzéki jegyeivel. Az éles és megrázó kezdeti illat lecsengése után kibontakozik egy buja és meleg illat, melynek bársonyos akkordja a figyelem középpontjába emeli viselőjét. A virágos-fás illatban kumquat, rózsabors, hibiszkus, rózsa, vattacukor és rózsafa pompáznak.

Jókedv, vidámság és gyümölcsös csábítás: a Happy Spirit nemcsak az orrnak, hanem a léleknek is megnyugtató illatélményt okoz, hiszen az édes és zamatos málnát a lonc isteni illata koronázza meg egy csepp kasmírfával ámbrával és pézsmával.

Akár egy ünnepelt díva, a Cascade körbeleng és ragyogóvá tesz. Az orchidea különleges illatjegye áll a kompozíció központjában mely mellett a kaktuszvirág izgalmas jegye fonódik egybe a rózsabors és a mandarin fanyarul friss akkordjával. A fás jegyek, ámbra és pézsma testre simuló, mély és intenzív illatukkal tartóssá és szikrázóvá teszik a Cascade-ot.

A kevés Chopard férfi illatok közül a Chopard Pour Homme azt az eleganciát és magas szintű minőséget képviseli, amit maga a Chopard jelent. A friss citromos jegyet a levendula tiszta és elegáns akkordja követ, mely az illat kompozíciójában meghatározó helyet kap. A rózsa púderes illatát az ánizs fűszeres jegye emeli ki a többi összetevő közül.