Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Cacharel

Cacharel sokféle női típust megért illataiban: a törékeny szépséget, a dögös csábítót, a romantikus gyöngédséget. Parfümjeivel szinte történeteket mesél.

Jean Bousquet egy varrógépgyártó fiaként cseperedett fel Franciaországban, így már kiskorában megtanulta a ruhakészítés mesterségét és fortélyait. Szabónak tanult, majd két év tervezői inaskodás után a Le Marais divatháznál megalkotta első kollekcióját. Ez kellő lökést adott ahhoz, hogy saját divatmárkát alapítson Cacharel néven, mely egyébként egy provence-i vadkacsafajta neve. Stílusára a fiatalos, könnyed szabásvonal, nőies ruhák és élénk színű anyagok jellemzőek. A Cacharel parfümök arcaként a legismertebb szupermodellek: Kate Moss, Gisele Bündchen és Laeticia Casta szerepelnek.

Már az első Cacharel parfüm akkora sikert aratott a nemzetközi parfümpiacon, hogy bekerült minden idők legjobb 10 illata közé. Az Anais Anais parfüm tervezőinek koncepciója szerint egy olyan illatot szerettek volna megalkotni, mely megfelel a Cacharel eleganciájának és megfizethető. A parfüm neve Anaisz óperzsa istennőre utal, aki élet és halál úrnője. Az Anais Anais friss, gyöngéd és romantikus jegyeivel a fiatal vásárlóközönség kegyeit nyerte el: ebben főszerepet játszott az a vakmerő tervezői bravúr, hogy a liliomot emelték ki a többi illatjegy közül, és e köré erős illatú fehér virágokat építettek. Az Anais Anais parfüm üvegét Annagret Beier tervezte, aki később a többi Cacharel üveg tervezésében is részt vett. Az illat újszerűsége és modern formája által minden idők legkelendőbb parfümjei közé került.

Másik emblematikus Cacharel parfüm, a Lou Lou a 80-as évek meghatározó illata volt, minden megtalálható benne, ami erre a korszakra jellemző: kacér, füstös és szexi; harsány és feltűnő. Ez a virágos-keleties illatszer Lola Blauról, a csábos, mégis ártatlan hősnőről kapta nevét, akit az 1929-es Pandora szelencéje című filmben ismerhettünk meg. Az üveg szögletes formái az 1920-as évek art deco szellemében fogantak.

Az édenkert illataként elhíresült Eden parfüm a virágok szimfóniája. Rendkívül gazdag illatjegyekben, a fanyar bergamottól a púderes rózsán át a fűszeres pacsuliig. Igazi parfümritkaság!

Modern és időtálló: a Noa a fás jegyek és a bazsarózsa kompozíciója, friss zöld és édesen púderes virágokkal. Egyedi üvege (melyben egy gyöngy található) méltóképp tükrözi azt a letisztult és kifinomult formát, ami az illatot is jellemzi. A Noa Eau de Parfum verziója töményebb és erősebb, míg a Noa Eau de Toilette lágyabb és bőrre simulóbb. 

Ha Cacharel, akkor Amor Amor! Az egyik legdivatosabb illatot alkották meg a Cacharel parfümőrei: az Amor Amor parfüm kompozíciójában a rózsa játssza a főszerepet, melyhez a friss, lédús gyümölcsök és meleg fűszerek asszisztálnak. Érzéki és nőies illata nem véletlenül kapta a szerelem nevet. Természetesen a kollekció bővült: a gourmant illatú Amor Amor Absolu, a szenvedélyes és forró hangulatú Amor Amor Elixir Passion, a csábító és érzéki  Amor Amor Tentation mind népszerűek lettek. Bár jellemzően nőknek tervez parfümöket a Cacharel, az Amor Amor sorozat több férfi illatot is tartalmaz. Az Amor Pour Homme egy fiatalos fás-fűszeres illat, a szokott férfiillatokhoz képest fűszeresebb és krémesebb változatban.

Gisele Bündchen és a szabadság: ez nem más, mint a Liberté! Édes narancs és fűszeres vanília akkordjai teszik különlegessé ezt az illatot. Modern és fiatalos, szabad lelkeknek! Promesse az ígéretek illata: bűbájosan romantikus, akár a kibontakozó szerelem első napjai. Lágy, tavaszias illat klasszikus virágokkal.

A 'Yes I am' rúzst idéző üvege mellett nem tudtunk elmenni csillogó szemek nélkül, de az illat abszolút megérdemelte az ötletes körítést: a különlegesen gazdag illat a málna édes-gyümölcsös aromájával indít egy csipetnyi citrussal, ami dögösen édes fás-vaníliásra szárad le, szinte krémesen meleg érzet! Nem munkahelyi-tárgyalásos illat - hacsak aznap nem akarunk az asztalra csapni!