Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Britney Spears

Az édes illatok, buci üvegek és a csillogó kövek - ez Britney Spears védjegye a parfümök közt, amik az első pillanattól randi-hangulatba hoznak!

Britney Spears tini bálványból kétgyermekes anyává, majd üzletasszonnyá vált közel 20 év alatt. Viharos magánélete, számtalan zenei megújulása kétség kívül a XXI. század egyik legismertebb előadójává tették. Britney 17 évesen robbant be a popzene életébe: első albuma tizenkétszeres platinalemez lett. Innentől kezdve nem volt megállás, a világ Britney-lázban égett: napjainkig 7 album, 100 millió eladott lemez, 9 látványos turné és több filmszerep van az énekesnő háta mögött. Stílusát lányok ezrei követték - így nem meglepő, hogy 2004-ben saját parfümmel jelentkezett, mely a celeb-parfümök között az egyik legkelendőbb illatnak számít. Britney Spears parfümjei az énekesnő vibráló és pezsgő életét, fiatalos és modern stílusát idézik.

Az első Britney Spears parfüm romantikus, független és misztikus: a Curious nem csak illatával, hanem mesés üvegével is csábít. A virágos kompozíció lágy fejjeggyel indít, melyben a körte és a lótusz illatozik. A szívjegy mesés virágai, mint a tubarózsa, orchidea és jázmin a nőies oldalt erősítik. Az alapjegyek meleg és bőrre simuló akkordjáért a vanília, szantál és a fás jegyek felelősek.

Édes fantáziavilágba röpít a Fantasy parfüm, melyben a fehér csoki gourmand jegyét a licsi és a kiwi zamatosan friss jegyei ízesítenek meg. Pikáns és érzéki jegyeket a szívjegyben találhatunk: orchidea és jázmin mellett a drága alapanyagnak számító íriszgyökér nőies és púderes illatfelhője domináns.

A Swarovski kristályokkal díszített Midnight Fantasy az éjszakai illatok varázslatos világát idézi. Éjszakai virágok, egzotikus gyümölcsök megnyerő és misztikus illattá állnak össze, mint egy tiltott gyümölcs. A mély és érzéki szilva illatát a cseresznye és a vanília bolondítja meg, melyeket az írisz, ámbra, orchidea és frézia von virágos keretbe.

„A legnagyobb szabadság hinni önmagadban!” Britney 2007-ben kiadott Believe parfümjének mottója az énekesnő saját hitvallása is egyben. Szakítva a csajos, játékos illatokkal, a Believe tiszta és egyenletes felépítésű. A parfüm zöld színe a friss karakterre utal, amivel a fiatal és romantikus nőket célozta meg Britney. Friss guava, fűszeres pacsuli, mézédes lime virág és lonc igazi nőies és elbűvölő illatot alkot.

Csillogó, nőies és nagyvilági illatot rejt a kristályokkal kirakott Radiance parfüm, melyben a gyümölcsök és virágok sziporkáznak. A ribizli friss jegyét a nőies tubarózsa, írisz, narancsvirág és jázmin illatcsokra követ. A tartós és szikrázó alapokért a pézsma, ámbra és kasmírfa felelős.