Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Beyoncé

Sajnos jelenleg a márka egyetlen terméke sem érhető el.
Termékajánlataink megtekintéséhez válasszon az alábbi kategóriák közül:

Az amerikai R&B énekesnő, Beyoncé gyermekkora óta a színpadon él: zenei menedzser édesapja és divattervező édesanyja mindent elkövetett, hogy lányuk befutott énekesnő legyen. 12 évesen megalapította 3 barátnőjével a Destiny’s Child lánycsapatot, első albumuk megjelenésekor hatalmas sikert arattak. Beyonce 2003-ban szólókarrierbe kezdett, mely még nagyobb sikert hozott az énekesnő számára. Ez a siker lehetővé tette, hogy Beyonce neve nem csak egy jól csengő énekesnőé, hanem egy tudatosan felépített márkáé is legyen. 2004-ben, édesanyjával együttműködve divatházat alapítottak House of Deréon néven, mely Beyonce stílusát és ízlését tükrözi. Mielőtt az énekesnő saját parfümje tervezésébe fogott volna, szerepelt több neves illatház parfümreklámjában is, mint Tommy Hilfiger True Star valamint Giorgio Armani Diamonds.

Első parfümje a Heat 2010-ben látott napvilágot. Hatalmas siker övezi ezt az izgalmas parfümöt, köszönhető ez az illatot alkotó összetevőknek: egzotikus édenkerti virágok és fülledt erotikát sugárzó fűszerek mesteri keveréke. Az antik formákat idéző üveget maga Beyonce tervezte, az érzéki narancs és piros szín pedig az énekesnő szenvedélyes természetét szimbolizálja.

A Heat nagy sikerét meglovagolva Beyonce megalkotta a következő illatát, a Heat Rush-t. Az új Beyoncé parfüm a Heat alapjaira épített új illat: a szenvedélyes fűszereket felváltották a lágy, romantikus gyümölcsök, melyek az egzotikus virágokkal friss és fiatalos illatot eredményeznek. Beyonce Heat Rush parfümjét a nők minden korosztályának ajánlja, azoknak akik elegáns, mégis érzéki parfümöt szeretnének magukon viselni. Az énekesnő már tervezi a kibővíteni új darabbal a Heat sorozatot.