• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Avril Lavigne

Avril Lavigne Parfümök Avril Lavigne

 
setCustomerId#ecbkpp0ot08u61ato26bpe10q3oo1qot#category#Parfümök>Avril Lavigne

Avril Lavigne, kacéran nőies

 

A kanadai születésű, Grammy-jelölt, World Music Award és Juno Award díjas pop-rock énekesnő, dalszövegíró és saját parfüm márkával rendelkező Avril Lavigne-t, nem sok mindenkinek kell bemutatni. Az énekesnő zenei tehetsége már kétéves korában megmutatkozott, de a mindent átütő világsiker váratott magára önálló lemezének (Let go) megjelenéséig. 

Az 1984-ben született Avril nem csak tehetséges énekesnő, hanem sikeres üzletasszony is. 2008-ban piacra dobta saját divatmárkáját, az Abbey Dawn-t. Majd 2009-ben a Procter & Gamble-lel közreműködve saját nevével fémjelzett Black Star parfümje is megjelent.

A Black Star-t Avril személyiségére formázták, ahogy maga az énekesnő fogalmazott: “Az egész arról szól, hogyan legyünk kacéran nőiesek”. Kifejezetten Avril kérésére került az alkotójegyek közé a csokoládé akkord, amelyet körte, hibiszkusz és fekete szilva jegyekkel kombináltak. Az eredmény pedig egy igazi csajos, édes virágos-gyümölcsös parfüm.

2010-ben került a boltok polcaira a merészebb illatú Forbidden Rose, amely azt sugallja, hogy merjük túllépni saját korlátainkat, és vállalni önmagunkat. A Forbidden Rose parfümben gyümölcsös, virágos és fás jegyek keverednek. Maga az alkotás is egy tiltott gyümölccsel nyit: érett piros almával, karonöltve lédús barackkal. A fehér lótusz tisztaságot és szépséget kölcsönöz az illatnak, míg a vaníliás bázisjegyek melegséget adnak. Legutoljára a fás jegy válik érezhetővé, teljessé téve a Forbidden Rose mesebeli történetét.

2011-ben minden eddiginél nőiesebb oldalát mutatja be Avril Lavigne! A napsütötte gyümölcsök illata és a virágos-fás jegyek elvarázsolják a Wild Rose parfüm viselőjét és környzetét. Könnyed mégis energikus illat köszönhetően a grapefruit, orhidea és narancsvirág kompozíciónak. Alapjegyben a karamellizált francia különlegesség, a Créme Brulee aromája érezhető, hogy a nappali parfümöddel is tudj csábítani!

Üvegén ismét megjelenik az Avril parfümök védjegye, a kecses rózsa, melyet ezúttal egyedi rózsa motívumokat tartalmazó szögesdrót gyűrű kísér.

"Avril Lavigne" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

Az értékelésem lemaradt ezért tovább értékelem. A hibiszkusz és a szilva nagyon jol passzolnak talán ezért is kiváló ez a kompozícióAz énekesnő ezt nagyon eltalálta.

5

Ez a parfüm az énekesnő legjobban sikerült parfüme.Én 49 éves vagyok de nagyon megkedveltem,igaz elöször elég erős az illata de később édeskéssé válik.Társaságban nagyon kedvelik mert elegánss nőies illat.A gyűrűt elkérte a lányom nagyon tetszik neki.Nyakláncon jól mutat.