Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Aramis

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Ár szerint
-
1 termék

Az Aramis az Estée Lauder vállalat egyik márkájaként indult 1964-ben. Nevét Alexandre Dumas klasszikus művének egyik főhőséről, a Három testőr bátor vívójáról kapta. Főleg kozmetikai termékekkel foglalkozott, először inkább az urakra koncentrálva. Az Aramis bevezetése egyfajta forradalmat hozott a férfi parfümök és kozmetikumok világába. Az Aramis márkanév alatt borotvahabot, bőrápoló termékeket és parfümöt kezdtek forgalmazni. Az évek során az Estée Lauder hatalmas méretű kozmetikai birodalmat épített ki, melynek az egyik legerősebb leányvállalata az Aramis volt. Igaz, az Aramis kezdetben mint önálló márka működött, ám a cég növekedésével az Aramis más márkákkal is közös munkát vállalt, így például a Calvin Kleinnel és a L’Oreallal.

1995-ben az Aramis együttműködött egy parfüm erejéig a Tommy Hilfigerrel is, melynek eredménye a Tommy névre keresztelt parfüm lett. A parfüm nem kevesebb, mint öt FiFi (Fragrance Foundation) díjat nyert, és abban az évben a legkeresettebb parfümök egyike volt.

Az Aramis pour homme parfüm 1965-ben került az üzletekbe. Eredetileg after shave-ként használandó illatanyag kiválóan alkalmazható parfümként is. Az illat klasszikus jellegét az aromák összetevőjében találjuk. Mivel az after shave inkább 3-4 % illatanyagot tartalmaz, könnyen elszáll a bőrre kenve. Az Aramis pour homme-nak ugyan after shave jellege van, 20-40%-ban tartalmaz finom, fűszeres illatanyagokat, így tartósságot ad a parfümnek.

Az Aramis pour homme parfüm már csomagolásában is a klasszikus, elegáns hatást nyújt vásárlói számára. A leopárdos minta a régi idők szivaros világába kalauzol minket, ahol az öltönybe bújt férfiak foglalkoznak a megjelenésükre. Az Aramis pour homme üvege aranyozott tetejével azt sugallja, hogy ez a parfüm a férfi számára hűsítő, ugyanakkor az ápoltság és tisztaság érzését adó parfüm.

Az Aramis pour homme parfüm férfias illatában a fahéj és a gardénia elegye keveredik, kiegészülve a pacsulival, ami finom bőrhatású illatot ad. Az Aramis pour homme parfüm az érett férfiak illata, akik adnak magukra és ezt a környezetüknek is szívesen megmutatják.

Az Aramis Life by Aramis parfüm a legendás teniszcsillag Andre Agassi promotálásával készült. A mélykék üvegű parfüm a 25-30 közötti urakat célozza meg. A parfüm lényegét a fodormenta, a koriander és a paprika adja, valamint a lime és az ibolya érdekes mixtúrája teszi ellenállhatatlanná az Aramis Life by Aramis parfümöt.

Ahogy egy korabeli reklám is hirdeti, az Aramis parfüm célja, hogy a férfi igazi gentlemannek érezze magát. Provokatív, egyben kellemes illatot áraszt, mellyel a férfiak meghódíthatják a nők szívét. Hagyományos illatanyagával az Aramis by Aramis és az Aramis Life by Aramis a fiatal és idősebb generációt egyaránt kiszolgálja.