Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Antonio Puig Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Ár szerint
-
1 termék

Antonio Puig Castelló kicsit kevesebb, mint 100 éve alapította a nevét viselő társaságot. Az 1914-ben létrehozott családi vállalkozás főleg a szépségápolási termékekre és a parfümökre fókuszált. A cég az évek alatt virágzásnak indult, így 1942-ben átköltöztették Barcelonában, a Travessera de Gárcia épületébe, mely a mai napig székhelyül szolgál a Puig Beauty & Fashion csoportnak. Az 1950-es évektől kezdve Antonio Puig nemzetközi szinten is terjeszkedni kezdett a piacon. Az Antonio Puig csoport külföldi laboratóriumokkal tárgyalt a kutatás és fejlesztés növelése érdekében, majd 1959-ben megnyitotta az első részlegét az Amerikai Egyesült Államokban. Tárgyalások kezdődtek a Paco Rabanne céggel és parfümgyárat nyitott Franciaországban. Antonio Puig fő profilja inkább a parfümgyártás volt, azon belül is számos parfümgyártó céggel került kapcsolatba és vállalt közös munkát.

1980-ban szerződést írtak alá Carolina Herrera-val egy új parfüm megalkotására és bevezetésére a piacon. Később a parfüm sikere indította útjára Carolina Herrera saját divatcégét. Az 1990-es évek végére Antonio Banderas kereste fel Antonio Puig-ot, és megállapodtak egy, a sztár nevét viselő parfüm kidolgozásában. Antonio Banderas volt első olyan híresség, akinek a nevét a saját parfümje viselte. Ahogy egyre több híres ember fordult meg Antonio Puig háza táján, annál jobban ment az üzlet és egyre ismertebbé vált a világon.

1998-ban Nina Ricci volt a következő, akivel az Antonio Puig csoport együtt dolgozott. Ez az együttműködés kifejezetten jól sikerült, hiszen a Nina Ricci parfümök a világon mindenhol ismerté és kedveltté váltak. 2008-ban a híres énekesnő, Shakira csatlakozott az Antonio Puig csoporthoz. Az együttműködés célja egy sor olyan termék kidolgozása, mely az énekesnő vagány személyiségét tükrözi.

A kilencvenes évek végétől Antonio Puig neve összeforrt a minőséggel és a sikerrel. Mind a kozmetikumok, parfümök és a divat terén Antonio Puig hozzáértésével garanciát vállalt a jó eredmény megszületésére. A vállalat mindeközben ugyanúgy családi kézen maradt, és már a harmadik generáció irányította a társaságot. A vállalat neve időközben megváltozott, egyszerűen Puig-ra nevezték át.

Az első parfümök között bevezetett Quorum by Antonio Puig parfüm a magabiztos férfiak számára készült illatkompozíció. A parfümben helyet kaptak a virágos összetevők, a jázmin, a szegfű, a pacsuli. Azonban gyümölcsök keveréke a füstös dohány illatával teszi ezt a parfümöt igazán férfiassá.

Az 1994-ben bemutatott Aqua Quorum by Antonio Puig férfi parfüm egy érzéki, virágos aromákban gazdag parfüm. Fő vonalát a levendula és a frézia képezi, de a parfüm igazi alapját a muskátli és a grapefruit adja meg. Az Aqua Quorum by Antonio Puig parfüm a szenvedélyes férfiak legjobb választása lehet.