Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Adidas Parfüm

Sajnos jelenleg a márka egyetlen terméke sem érhető el.
Termékajánlataink megtekintéséhez válasszon az alábbi kategóriák közül:

A német Adidas márkát az I. világháború után két fivér Adolf és Ruldolf Dassler alapította. A céljuk az volt, hogy a szűkös időkben a rendelkezésre álló anyagokból minél magasabb minőségű sportszereket, cipőket készítsenek. Az alapötletük az volt, hogy minden sport számára más cipőre van szükség, így egyedileg terveztek lábbelit például teniszhez és futballhoz is. 

A cég végül 1949. augusztus 18-án vette fel az Adidas nevet, Adolf vagyis Adi Dassler monogramjából alkotva. az igazi sikert az 1954-es labdargúó világbajnokság hozta meg a cégnek, a német válogatott ugyanis az ő stoplis cipőikben játszotta a legendás Aranycsapat elleni döntőt. 

A 1978-ban Adolf Dassler életét veszítette, halála után felesége és fia, Horst vették át az irányítást, ám röviddel később ő is elhunyt. A cég azonban hamarosan a tőzsdére került és megőrizte sikerességét. 
Az Adidas márka a ’90-es években kezdett tisztálkodó szereket és parfümöket forgalmazni a Coty céggel együttműködésben. A különleges kozmetikumok célja, hogy sportos, hosszan tartó frissességet és lendületet adjanak felhasználóiknak. 

A márka férfi kozmetikumait a kompromisszumok nélküli kényelem és praktikum jellemzi a Hair & Body 3 tusfürdők például mindennapos tisztálkodásra, arcmosásra és hajmosásra is alkalmasak, dinamikus, friss illatuk pedig egész napos frissességet biztosítanak. 

Parfümjeik és parfümös dezodorjaik is dinamizmusukról és tartósságukról híresek. Az egyik legjellegzetesebb illat, a Deep Energy például könnyed, mégis elegáns fás-ámbrás illatú, az ezzel készült deo spray pedig az Adidastól megszokott 24 h Fresh Power technológiát használják, izzadságátló hatásuk mellett az illatuk képes időről időre megújulni. 

A női kozmetikumok terén is a megszokott frissesség és tartósság érvényesül. A könnyed citrusos Fizzy Energy illat például egy igazi vidám és frissítő virágos parfüm, olyan nőknek, akiknek plusz energiára és vidámságra van szüksége, hogy magabiztos és aktív életüket folytatni tudják.

A Fruity Rhythm dinamikus, gyümölcsös-virágos igazi városi illat – ideális egy csajos bevásárló körúthoz, vagy ahhoz, hogy végig görkorcsolyázzunk az utcán. Fekete ribizlis és málnás illatát ciklámen és frézia egészítik ki, melyeket pézsma és szantál illata ölel körül.