• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Adidas

Szűrés

Adidas Parfümök Adidas

 
setCustomerId#rvitmpl4ss1e3mmlegv6pi15dgmuaivp#category#Parfümök>Adidas

Adidas – a dinamizmus és a frissesség illata

A német Adidas márkát az I. világháború után két fivér Adolf és Ruldolf Dassler alapította. A céljuk az volt, hogy a szűkös időkben a rendelkezésre álló anyagokból minél magasabb minőségű sportszereket, cipőket készítsenek. Az alapötletük az volt, hogy minden sport számára más cipőre van szükség, így egyedileg terveztek lábbelit például teniszhez és futballhoz is.

A cég végül 1949. augusztus 18-án vette fel az Adidas nevet, Adolf vagyis Adi Dassler monogramjából alkotva. az igazi sikert az 1954-es labdargúó világbajnokság hozta meg a cégnek, a német válogatott ugyanis az ő stoplis cipőikben játszotta a legendás Aranycsapat elleni döntőt.

 

A 1978-ban Adolf Dassler életét veszítette, halála után felesége és fia, Horst vették át az irányítást, ám röviddel később ő is elhunyt. A cég azonban hamarosan a tőzsdére került és megőrizte sikerességét.
Az Adidas márka a ’90-es években kezdett tisztálkodó szereket és parfümöket forgalmazni a Coty céggel együttműködésben. A különleges kozmetikumok célja, hogy sportos, hosszan tartó frissességet és lendületet adjanak felhasználóiknak.

A márka férfi kozmetikumait a kompromisszumok nélküli kényelem és praktikum jellemzi a Hair & Body 3 tusfürdők például mindennapos tisztálkodásra, arcmosásra és hajmosásra is alkalmasak, dinamikus, friss illatuk pedig egész napos frissességet biztosítanak.

Parfümjeik és parfümös dezodorjaik is dinamizmusukról és tartósságukról híresek. Az egyik legjellegzetesebb illat, a Deep Energy például könnyed, mégis elegáns fás-ámbrás illatú, az ezzel készült deo spray pedig az Adidastól megszokott 24 h Fresh Power technológiát használják, izzadságátló hatásuk mellett az illatuk képes időről időre megújulni. A női kozmetikumok terén is a megszokott frissesség és tartósság érvényesül. A könnyed citrusos Fizzy Energy illat például egy igazi vidám és frissítő virágos parfüm, olyan nőknek, akiknek plusz energiára és vidámságra van szüksége, hogy magabiztos és aktív életüket folytatni tudják.


A Fruity Rhythm dinamikus, gyümölcsös-virágos igazi városi illat – ideális egy csajos bevásárló körúthoz, vagy ahhoz, hogy végig görkorcsolyázzunk az utcán. Fekete ribizlis és málnás illatát ciklámen és frézia egészítik ki, melyeket pézsma és szantál illata ölel körül.

"Adidas" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás