Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

szuletesnap2020-13éves

Elérkezett a Parfümcenter indulásának 13. évfordulója, ezt a jeles eseményt pedig szeretnénk méltóképpen megünnepelni. Szeretnénk megköszönni hűséges vásárlóinknak, hogy ennyi év után is megtisztelnek bizalmukkal, valamint új vásárlóinknak szeretnénk kedvet csinálni, ezért egész héten szuper akciókat, nyereményjátékokat érhetsz el oldalunkon!

Regisztrálj születésnapi nyereményjátékunkra!

Legyél te a szerencsés nyertes, aki egy Issey Miyake L'eau D'Issey Pour Homme EDT 125 ml parfümöt a hozzá illő tusfürdővel, vagy egy Dolce&Gabbana Dolce EDP 50 ml parfümöt a hozzá illő testápolóval visz haza!

Adatkezelés

A PhD Consulting Trade Kft. (parfumcenter.hu üzemeltetője) felhasználhatja a jelen formban megadott adataidat a nyereményjáték céljából.

Bármikor meggondolhatod magad és leiratkozhatsz a levelek alján található link segítségével, vagy kapcsolatba léphetsz velünk az info@parfumcenter.hu email címen. Még több információt megtudhatsz az Adatvédelmi tájékoztatónkból.

Születésnapi kuponeső

Ha november 16. és 22. között vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki köztetek!

Minden nap különleges meglepetésekkel várunk oldalunkon!

Szülinapi vasárnap:

Ha november 22-én (vasárnap) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db JPG Classique és JPG Le Male neszeszert sorsolunk ki köztetek!

Szülinapi szombat:

Ha november 21-én (szombaton) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db Hugo Boss HUGO kézitáskát és neszeszert sorsolunk ki köztetek!

Szülinapi péntek:

Ha november 20-án (pénteken) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db Lacoste táska-neszeszert sorsolunk ki köztetek!

Szülinapi csütörtök:

Ha november 19-én (csütörtökön) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db Paco Rabanne Olympéa neszeszert sorsolunk ki köztetek!

Szülinapi szerda:

Ha november 18-án (szerdán) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db Prada Luna Rossa Carbon neszeszert sorsolunk ki köztetek!

 

Szülinapi kedd:

Ha november 17-én (kedden) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db Nina Ricci L´Air du Temps kistáskát sorsolunk ki köztetek!

Szülinapi hétfő:

Ha november 16-án (hétfőn) vásárolsz webshopunkban automatikusan részt veszel a születésnapi sorsolásunkon, ahol 13 db Carolina Herrera Good Girl neszeszert sorsolunk ki köztetek!

Napi nyereményjátékok Facebook oldalunkon!

November 16. és 22. között napi facebook nyereményjátékok várnak, ahol 13 kisebb-nagyobb meglepetést, köztük egy vásárlási utalványt is rejtő mystery boxokat sorsolunk ki a résztvevők között.