Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

PickPack pont a Parfümcenteren

Már PickPack ponton keresztül is átveheti a megvásárolt parfümöt, kozmetikumot, sminket vagy hajápolási terméket. Csupán annyi a dolga, hogy a rendelési folyamatban a „PickPack pont - személyes átvétel” lehetőséget választja, majd az Ön számára a legkényelmesebben megközelíthető átvételi pontot megjelölve, adott helyen veheti át a termékeket.

Amennyiben a megrendelőlap kitöltésekor ezt az opciót választaja, a megjelenő listák alapján ki tudja választani az Ön számára legmegfelelőbb helyszínt (általában újságosok, benzinkutak, bevesárláközpontok üzletei), ahova majd személyesen mehet el, amint kapott sms és/vagy e-mail-t a Pick Pack Pont-tól, hogy megérkezett a csomagja. 
Az üzenet megérkezésétől számítva egy hét áll rendelkezésére, hogy átvegye csomagját az adott pont nyitvatartási idején belül bármikor.
Pick Pack Pont-ra való szállítás esetén a szállítási idő Budapestre 2-5 munkanap, az ország más területeire 3-6 munkanap.

Nem tudja munkaidőben fogadni a futárt? Jobban szereti személyesen felvenni rendelését? Válassza a PickPack ponton történő átvételt, így az ország 130 városában 400 helyszínen, frekventált helyen elhelyezkedő PickPack pontokon juthat hozzá csomagjához. PickPack pontok a Relay, Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások.

További információ: http://www.pickpackpont.hu/