• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümtanácsadás


Dobos Andrea parfümtanácsadónk minden kedves érdeklődő, kíváncsi, vagy épp határozatlan parfüm kedvelő e-mailjét szeretettel várja! A tökéletes parfüm megtalálása érdekében szakértőnk több kérdést is feltesz az Ön kedvenc évszakjával, virágaival, szokásaival kapcsolatban. Kipuhatolja jellemzőit, megtudakolja, milyen célra keresi az illatot.

A kiválasztott parfümöknek két elvárásnak kell megfelelni. Tetsszen a viselőjének önmagán, illetve másokra is legyen pozitív hatással. Kemény munkát fektetünk abba, hogy internetes vásárlóink számára kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk! Szeretnénk segíteni abban, hogy melyik az az illat, amely legjobban kihangsúlyozza egyéniségét!

Amennyiben elküldi e-mailben főbb tulajdonságait, esetleg kedvenc illatcsaládját, vagy bármilyen információt, amely fontos lehet parfümálasztás szempontjából, akkor a Parfümcenter.hu különlegességeiből készítünk Önnek egy összeállítást, amelyben biztos megleli a személyiségét és céljait leginkább kifejező illato(ka)t, így létrejön saját parfüm garderobe-ja.

Várjuk leveleiket az tanacsadas.parfumcenter@gmail.com e-mail címen!

Próbálja ki minialkalmazásunkat melyet parfümszakértőink bevonásával készítettünk, hogy ön könnyebben megtatálja az önhöz leginkább illő illatokat!