Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Nyerd meg Nutella ajándékcsomagunkat!

A Parfümcenter és a G'Roby közös nyereményjátékával most 20 üveg Nutellát nyerhetsz!

1944-ben Pietro Ferrero alkotta meg ezt a lágy, krémes csodát, mely mára az egyik leghíresebb étel különlegességgé vált a világon. Egyedi íze minden generációt elvarázsol, jól megkülönböztethető üvege világszerte közismert.

Nutella különleges és utánozhatatlan receptúrájának és a gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően tökéletes választás reggelire, akár egyszerűen kenyérre kenve vagy ropogós kenyérrudacskával.

Közelednek az ünnepek, ahol a Nutella ismét főszerepet tölthet be! Páratlan hozzávalója lehet az ízletes palacsintáknak,  mennyei süteményeknek és édeséggeknek. Ezeknek az ellenállhatatlan ízkombinációknak senki sem fog tudni ellenállni!

Ha te is szeretnéd, hogy minden napod jól induljon, akkor nincs más dolgod, mint feliratkozni játékunkra!

Játék vége: november 14. (hétfő éjfél)

Sorsolás: november 15. (kedd)

Iratkozz fel játékunkra, hogy Tiéd lehessen a 20 üveges Nutella ajándékcsomag!

* E-mail cím
* Keresztnév
* Nem
* Megye

Az eredményről a feliratkozókat a megadott e-mail címen értesítjük, a nyertes neve pedig ezen az aloldalon és Facebook oldalunkon is megtekinthető lesz.

A jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével elfogadod a Játékszabályzat minden rendelkezését, és hogy a továbbiakban a BA-CA Kft. (Parfumcenter.hu üzemeltetője) marketing célú üzeneteket küldjön neked. (Harmadik fél számára nem adjuk át a jelentkezők adatait, a további levelekről le lehet iratkozni bármikor.)