Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Megérkezett Magyarországra az eredeti Tangle Teezer!

Az eredeti Tangle Teezer, több mint 10 éves múltjával elérkezett Magyarországra, hogy mindenki számára lehetővé tegye a fájdalommentes hajformázási rutint.

A márka Londonból indult útjára 10 évvel ezelőtt! Alapítója, Shaun P. fodrászként kezdte a pályafutását, majd megszületett benne a gondolat, hogy fájdalommentessé tegye a hajformázási rutint mindenkinek: mind a professzionális világ, mind a hétköznapi felhasználók számára. Az elmúlt 10 évben óriási sikereket ért el a márka nemzetközileg és ezért elhoztuk Magyarországra is, hogy itthon is mindenki élvezhesse a speciálisan kifejlesztett kefék pozitív hatásait!

A legnagyobb világsztárok is a Tangle Teezer-t használják, például: Victoria Beckam, Emma Watson, Salma Hayek, Rita Ora, Cara Delevigne vagy Keira Knighley.

A hajkefék egyedi kivitelezése lehetővé teszi a fájdalommentes, egészséges hajformázási rutint. Így búcsút mondhatunk a fájdalmas fésülési folyamatnak.

Tipp: A kisgyerekek kifejezetten imádják a Tangle Teezer-t, hisz végre nem húzza a hajukat a hajkefe! 

Próbáld ki az Original, a Compact Styler, a Blow-Styling termékeket vagy a Finishing termékeket hogy a kifésüléstől a végső frizura elkészítéséig tökéles hajkoronát tudhasd magadénak. 

Akik eddig kipróbálták, nem csalódtak! Próbáld ki Te is!

További információért látogass el a www.tangleteezer.com weboldalra vagy a Tangle Teezer Hungary Facebook oldalra