Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Valentino - Donna Acqua & Uomo Acqua

Valentino új illatpárt mutat be: a Valentino Uomo Acqua férfi és a Valentino Donna Acqua női illatot. Egyik sem határozza meg a másikat, de együtt a vágy egy új, ikonikus és bátor hierarchiáját képviselik, amelyet a nyers hitelesség és a hidegvérű magatartás éltet.

Valentino Acqua története egy vonzó olasz palotába repít, ahol a dúsgazdag környezet fakó ragyogása ütközik a McLelland szobrászat élénk romantikájával. A kopott pasztell mozaikok és a hámló faragott díszgerendák az arisztokrata érzékiséget idézik.

Egy olyan környezet, amely felforgatja és újra írja a múlt rejtélyeit, fenntartva a folyamatos feszültséget a jövő ígérete és a múlt titkos örökségei között.

Az illat

Valentino Donna Acqua és a Valentino Uomo Acqua újra életre keltik a klasszikus Valentino illatokat a kifinomult tartásukkal.  Az esztétikai kivitelezés ihlete a Kreatív Igazgató Pierpaolo Picciolitól származik, aki egy új hiteles ábrázolásra törekedett. A pusztító romantika energiája tükröződik a felszínen, amely lebilincsel az erőteljes erotikus töltetével és a fesztelen hűvösségével. A szerelmesek a kezükben tartják a világot, és végzetük kitárulkozik a palotai falain belül.

A pár

Együtt léteznek, mint a fény és az árnyék, örökre megörökítve ezt a pillanatot, az Acqua kampány modelljeinek, Clement Chabernaud és Maartje Verhoef közreműködésével. A természetes arany ragyogásban fürödve Alasdair McLellan fotográfus lencséiben ők az illat érzékiségi és fizikai megtestesítői. A nyugodt, hívogató intimitásuk egy sötét, kimondatlan drámát leplez. A pár magyarázatok nélkül osztozik a kapcsolatban: mindkettő egy és ugyanaz, mégis visszavonhatatlanul és dacosan független. A kapcsolatuk ideiglenes, mégis örök, egy egység, amely az izgalomra és az ellentétre épül, mint a kultúránk legikonikusabb párjai.

Valentino Donna Acqua

A finomság és élvezet fesztelen összecsapása, amelyet Sonia Costant alkotott meg. A Valentino Donna Acqua az érzékeny zöld mandula és a deres körte ütközése. A frangipani rózsa melegsége összhangban találkozik a szantálfa és galagonya jegyeivel.

Valentino Donna Acqua egy karakteres szegecses üvegbe van rejtve, amely kihívó eleganciát sugall, míg külső megjelenése hasonlít a klasszikus Valentino Donna illatéhoz. A Valentino Donna Acqua a pink-rózsaszín dobozba csomagolva új értelmet teremt a szépségnek. A modern vágyak rendhagyó harmóniája.

Valentino Uomo Acqua

AzAlexis Dadier és Sophie Labbé alkotta Valentino Uomo Acqua a frissesség és intenzitás kortárs felfedezése. A zöldellő olaszkertek frissessége kiegészül a mandarinnal, a citrommal és a zöld paradicsommal. A cserzett bőr és az írisz keveredésének felforgató mélysége melankolikus bájt eredményez. Az illatban még keveredik a muskotályzsálya kivonat a pacsuli szívvel.

Valentino Uomo Acqua egy karakteres szegecses üvegbe van töltve, amely kihívó eleganciát sugall, míg külső megjelenése hasonlít a klasszikus Valentino Uomo illatéhoz. 

Próbáld ki Te is a Valentino lenyűgöző Acqua illatait!