Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ünnepelj Te is velünk!

Parfümcenter 9. születésnap

 

9 év telt el azóta, hogy webáruházunk megnyitotta képzeletbeli kapuit, és megtörtént az első vásárlás. Azóta is legfőbb célunk a 3P - pontosság, precizitás, professzionalizmus – jegyében való működés, hiszen számunkra nincs fontosabb, mint vásárlóink bizalmának elnyerése és megtartása.

Garantáltan eredeti parfümjeink ingyenes kiszállítással jutnak el a vásárlókhoz, ezzel is próbáljuk elősegíteni, hogy otthonról, kényelmesen történjen a kedvenc illat kiválasztása.

Mi minden történt webáruházunk életében 9 év alatt?

Az elmúlt 9 év folyamán 70%-ban női látogatók, 30%-ban férfi látogatók érkeztek webáruházunkba. Az évek során több, mint 200.000 csomagot küldtünk ki. Facebook rajongóink száma meghaladja az 50 000 főt, hírlevél feliratkozóink száma pedig 70 000 főnél is több. Webáruházunkban jelenleg több mint, 350 féle márkájú termék található, ebből 178 kizárólag a parfümmárkák száma.

 

Hatalmas elismerés számunkra, hogy Az Ország Boltja versenyen 2012-ben Népszerűségi díj III. helyezett, 2013-ban Minőségi díj III. helyezett és 2014-ben Minőségi díj II. helyezett lettünk, amit az interneten leadott fogyasztói véleményeknek köszönhetünk.

Közel 10 000 vásárlói vélemény érkezett oldalunkra, melyből kiderült, hogy vásárlóink elégedettek webáruházunkkal, a szállítási idővel, a bolt áttekinthetőségével és az ügyfélszolgálattal. A vásárlók 97,97%-a ajánlaná ismerőseinek ezt a boltot.

Szülinapi meglepetések egész héten!

Születésnapunk alkalmából számtalan izgalmas nyereményjátékkal és rengeteg értékes nyereménnyel készültünk! Természetesen számos parfüm és kozmetikai termék kerül kisorsolásra, de nem feledkeztünk meg a kedvezményekről sem! És ez még mindig nem minden! A héten vásárlók között ugyanis 9 db 5.000 Ft-os ajándékutalvány is gazdára talál majd! A főnyeremény pedig nem más, mint egy szállodautalvány, ahol a nyertes másodmagával tölthet el 3 feledhetetlen napot!

Érdemes figyelni Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan tájékoztatást adunk az aznapi meglepetésekről.

Köszönet minden vásárlónknak és követőnknek, akik ezalatt a 9 év alatt velünk tartottak, megtiszteltek bizalmukkal és minket választottak!