Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Téli parfümhoroszkóp 2018

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

A horoszkóp szerint 2018 vége rengeteg mentális energiát ad neked a Skorpióban álló Merkúrnak köszönhetően. Rengeteg információt dolgozhatsz fel könnyű szerrel. A munkában azonban nem igazán kamatoztathatod ezt, viszont nem tudhatod, mikor jön jól a tudásod. Gondolj az egészségedre is, ne becsüld alá a megelőzés fontosságát ebben a hideg időben.

A Vízöntő nő szereti azokat a parfümöket, amelyek ravaszul és finoman körüllengik, s amelyet ha valaki megérez, azonnal tudja, csak ő lehet. Különleges nő - különleges illattal. A téli időszakra a Givenchy Organza tökéletes választás lehet számára. A Vízöntő férfi kedvenc parfümje felér egy függetlenségi nyilatkozattal, dinamikus, aromás és lendületes illat, mint az Azzaro Solarissimo Favignana.

Halak (II. 19. - III. 20.)

2018 végére a Halak ismét visszatér, és a munkára koncentrálhat. Még mindig lesz mit behoznod, de időd is lesz rá, így ha optimistán állsz a dolgokhoz, a karácsonyt békésen töltheted azok körében, akiket a legjobban szeretsz. A tanulásra és a jótékonyságra is lesz időd. 

A Halak nő egyéniségéhez a finom, lágy, áttetsző illatok illenek, télre nagyon jó opció lehet a Dolce&Gabbana Pour Femme Intense. A Halak férfihoz valami olyan sejtelmes illat passzol, ahol a különböző illatjegyek között nincs határ. A Dolce&Gabbana női illat párja, az Intenso pont egy ilyen választás.

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Az év végére a Kosok a tanulásra fókuszálnak leginkább. Felelősségteljes leszel ezekben az időkben, és hangsúlyos lesz az erkölcsi szempont is számodra. Ez hatással lesz a munkahelyi teljesítményedre és a magánéletedre is. Határozottak lesznek a prioritásaid, és rájössz, mi a legfontosabb neked, így a következő évet tiszta fejjel és tűpontos célokkal kezdheted majd meg.

A Kos nő energikus, tüzes, gyors, szenvedélyes és robbanékony. Ehhez mérten olyan illat illik hozzá, amelyik hasonló jellemzőkkel bír - ilyen például a Lancome Hypnose. A parfüm párja, a Hypnose Homme pedig a Kos férfit egészíti ki nagyon jól, aki karakteres és temperamentumos.

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A horoszkóp szerint a rövidülő nappalok a Bikáknak sikereket hoznak az emberekkel közös munka során. A Mérleg jegyében álló Vénusz hatására nagyon kedves és elbűvölő leszel a téged körülvevőkkel. Ne félj felhasználni ezt a magánéletedben és a munkahelyeden sem! Ideje például elővenned a főnököddel a fizetésed kérdését. Nem szabad azonban arrogáns hangnemet megütnöd, mert azzal mindent elronthatsz. A tél beköszöntével fontos döntések meghozatala is vár rád, ami összezavarhat, de előfordulhat az is, hogy valaki rájön, mi a gyenge pontod. 

A Bika nő kedveli az átható, dús és szinte megfogható illatokat, így a Gucci Guilty Black is biztosan tetszeni fog neki. A Bika férfihoz az egyszerű, ugyanakkor fajsúlyos, erőteljes illatok illenek, melyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak. Ilyen illat a női verzió párja, a Guilty Black Pour Homme.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A téli napok beköszöntével az Ikrekre nyugodt időszak vár. A korábbi munkahelyi sikereknek köszönhetően ismét a kapcsolataidra koncentrálhatsz. A pároddal kapcsolatban csak kezdeményezned kell, és behoznod egy kicsit a munka miatt kiesett közös időt. Ismét megtalállhatod a harmóniát. Az új kapcsolatok is gyümölcsözők lehetnek. 

Az Ikrek nő kíváncsi, nagyon jó humorú, nyitott, társasági lény, aki imád beszélni, és igencsak mozgalmas életet él. Télen is inkább a könnyedebb illatokat kedveli, a Lancome Magie Noire egy ideális átmenetet képezhet a számára. Az Ikrek férfi azokat a parfümöket kedveli, amelyek remek összhangban vannak változékony hangulatával - ilyen illat a Calvin Klein Man.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A magánéletben nagyra értékeled majd a barátaid és a családod jelenlétét. Igyekszel ezekben a kapcsolatokban harmóniát teremteni. Részben ez az oka, hogy a Rákok hosszú távú kapcsolatai virágoznak az év végén. Azért légy óvatos, hogy ne függj túlzottan a kedvesedtől, mert az érzelmi állapotod törékeny lehet. 

A Rák nő kedvence olyan parfüm, ami ugyan visszaadja a klasszikus nőiességet, de modern érzésekkel átszőve, több rafinériával és több finomsággal rendelkezik. Ideális választás számára a Dsquared2 Want Pink Ginger. A Rák férfi választását is jelentősen befolyásolják érzelmei, hangulatai. Általában kedveli a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával - a Dunhill Custom pont egy ilyen darab.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Az év vége sikereket hoz a karriered terén, és továbbra is fennmarad a harmonikus időszak a kapcsolatodban. Az Oroszlán képes lesz kitűnni a tömegből, és két kézzel megragadni a lehetőséget. Ne pazarold el az esélyeid! Akár elő is léptethetnek. Karácsonykor jól megérdemelt pihenésed töltheted a családod körében. 

Az Ororszlán nő parfümökben az egyedi, hangsúlyos és figyelemfelkeltő aromákat szereti, mint például a Gucci Oud. Az Oroszlán férfi szintén a rafinált, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti előnyben, melyek életerőt és energiát sugároznak, hódítást és ellenállhatatlan vonzást keltenek - ilyen a Davidoff Zino Davidoff illata.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A hűvösebb idő beköszöntével döntésképtelenséget élhetsz meg a fontos kérdések terén. Ha egy komoly döntést most kellene meghoznod, jobb lesz, ha későbbre halasztod azt a horoszkóp szerint. A kapcsolataid 2018 őszére rendeződnek, nyugodtak és harmonikusak lesznek. Hajlamossá válsz viszont, hogy elvonulj a külvilágtól. A szokásosnál nyűgösebbnek élheted meg ezeket a napokat, viszont ideális időszak lesz ez a tanulásra és a készségeid fejlesztésére is. 2018 év végére a hosszú távú kapcsolataid ismét kivirágoznak.

A Szűz nő egyszerű érzékiségéhez az enyhe, finom, nőies parfümök illenek, olyan illat, ami elég ahhoz, hogy észrevegyék, de mégsem túl hivalkodó. A Szűz jegyében született férfi kedvenc parfümje pedig időtlen és gazdag illat. A csillagjegyhez nagyon jól illik a Boucheron parfümpárja, a Quatre Absolu De Nuit, illetve a Quatre Absolu De Nuit Pour Homme.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

2018 végéhez közeledvén a hosszú távú kapcsolataid megerősödnek. A kölcsönös bizalom kifizetődő, kapcsolatod erősebb lesz, mint valaha. A magánéletben domináló pozitív energiáknak köszönhetően az egyedülálló Mérleg is izgalmas ismeretségekkel bővülhet. Egy vonzó partner lép fel a színen. Ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, nagy erőfeszítéseket kell tenned. A horoszkóp azonban azt ígéri, az eredményért megéri fáradni.

A Mérleg nő kedvenc parfümje kiegyensúlyozottan nőies, édeskés, amire egy ideális opció a Tom Ford Black Orchid. A csillagjegy férfi tagjának ízléséhez a kifinomult, klasszikus parfümök passzolnak a legjobban, ideális választás a Giorgio Armani Code Pour Homme.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Az év vége érdekes helyzetet teremthet az egyedülálló Skorpiók számára. Rengeteg kaland és flört vár rád, sőt, olyan is, amit korábban sosem tapasztaltál. A 2018-as horoszkóp stabilitást ígér a hosszú távú kapcsolataid terén a télre. A vitán felülemelkedve a kapcsolatod szilárdabb lesz, mint valaha. A munkahelyed illetően be kell látnod, hogy amivel idáig nem foglalkoztál, már veszett fejsze, és vállalnod kell a következményeket. 

A Skorpió nő temperamentumához az édeskés, csábítóan titokzatos, az örök nőiességet megtestesítő illatok illenek, mint például a Fendi Fan di Fendi Leather Essence. Amilyen provokatív a Skorpió férfi, olyan kedvenc parfümje is: kétértelmű, szikrázó, érzéki, és tele van ellentmondásokkal, akárcsak az igazi Skorpió. Ideális illat számára a Diesel Zero Plus Masculine.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

2018 vége racionálisan telik. A horoszkóp szerint olyan energia érvényesül az időszakban, ami az intellektusra hat leginkább, emiatt vonzódni fogsz a komplexebb feladatokhoz, sőt, akár a rejtélyekhez is. Kellemesen érzed magad a kandalló mellett egy izgalmas könyv társaságában. Ebben az időszakban ne fáradj, hogy elérj valamit a munkahelyeden, mert jó eséllyel hiábavaló lesz a fáradozásod. A kapcsolataid 2018 végén háborítatlanok lesznek, csak harmónia vár rád. 

A Nyilas nő energikus, sportos, szereti a kihívásokat, a társaságot, az embereket. Olykor hajlik a búskomorságra, bár alapvetően optimista típus. Tempreamentumos egyéniségéhez jól illik a Calvin Klein Obsessed For Women illata. A Nyilas férfi személyiségét is jól kiegészíti a női illat parfümpárja, az Obsessed For Men.

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Az év végére végre nyugodt időszak köszönt rád. Megállhatsz egy pillanatra és átértékelheted az elmúlt idők eseményeit. A horoszkóp szerint a családod körében érzed a legjobban magad, vagy bárhol, ahol biztonságos környezetben vagy.

A Bak nő igencsak konzervatív, ambíciózus, visszafogott, anyagi biztonságra törekvő, határozott személyiség aki tudja, hogy mit akar, nem hivalkodó, hűvös és távolságtartó. Az elegáns Bak hölgyek az illat választásában is nagyon igényesek. Hozzájuk az egyik legjobb választás a Guerlain Samsara. A Bak férfi a hagyományosan klasszikus, hűvös illatokat kedveli, amelyek szolid hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erőt és eleganciát sugallnak. Számára ideális opció lehet a Guerlain L'Homme Ideal.