Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ryan Reynolds az Hugo Boss - Boss Bottled arca

A kanadai származású Ryan Rodney Reynolds 1991-ben, mindössze 15 évesen kezdte el színészi karrierjét a Hillside című tini-sorozatban, mely az USA-ban Fifteen néven vált népszerűvé, a későbbiekben még az X-akták 3. évadjában is feltűnt vendégszereplőként egy rész erejéig. Első főszerepét a Two Guys, a Girl and a Pizza Place című sorozatban kapta, majd ezután több filmben is feltűnt, mint például Buliszerviz, Én és én meg a tehén, Apósok akcióban, Penge- Szentháromság, Füstölgő ászok, X-Men kezdetek: Farkas és Nász-ajánlat. Hangját több animációs filmhez kölcsönözte, többek között ő szólaltatta meg Croodék-ban Guy karakterét és még a Turbó című rajzfilm főhősét is ő szinkronizálta.

                      

2010-ben a jóképű színészt a People magazin a legszexibb férfinak választotta, majd 2011-ben ő lett a Marks & Spencer reklámarca Rosie Huntington-Whiteley-vel együtt.
A híres Hugo Boss parfümmárka is felfigyelt a színész sármjára, ezért 2010-ben őt választották Boss Bottled illatuk arcává. A parfüm kifinomult, elegáns illatvilágához tökéletesen illik Ryan Reynolds személye, hiszen megtestesíti a modern, sikeres férfit, aki nem elvárja a sikert, hanem felkészül rá.
                                     „I don’t expect success, I prepear for it.”- Ryan Reynolds