Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Prada Candy Gloss - A kényeztető élmény

 Prada Candy Gloss illatot annak reményében álmodták meg, hogy a Prada nő egyszerre rendkívül nőies, mégis finom személyiségét - amelynek egyik meghatározó jegye a kifinomult kényeztetés utáni vágy - illatrétegekkel fejezzék ki: gazdag illatvilág, vadonatúj kifejezésmód.

Candy által képviselt „a több jobb” elgondoláshoz híven a többrétegű illat „gourmet” utazásra invitál bennünket, kirobbanó ízek és zamatok világába, ahol az ízek és illatok rétegesen egymáshoz simulnak és szemérmetlenül kényeztető élménnyel ajándékoznak meg.

Az illat

Az illat Daniela Andrier nevéhez fűződik, aki Miuccia Prada kreatív irányításával alkotta meg az illatot. A Prada Candy Gloss illatjegyek többrétegű halmozásának elvén alapul, amelynek során minden egyes jegy ragyogóbbá és nőiesebbé varázsolja az illatélményt.

A kiinduló pont, amely egyben a parfüm alapját képezi az édeskés alapjegy: ínycsiklandó vaníliás mandula érzéki pézsmával megbolondítva, amelyet újabb ragyogó és édes textúra fed, pasztell pink, cukrozott mandala drazséhoz hasonló illathatást eredményezve.

Ezt az akkordot gubóként fogja körbe a ragyogó cseresznye, a fejjegy, melynek pikáns íze és édes zamata friss sorbetként hat. A szívjegy narancsvirág: frissessége még könnyedebbé varázsolja az illatkompozíciót.   

A design

Prada Candy Gloss igazi pop-art remekmű, ragyogó pink színvilággal és aranyozott szegélyekkel.  A kartondobozt sematikus rúzsmotívumok díszítik, ami valójában a Prada által előszeretettel használt ajak motívum előtti tisztelgés. Az üveg sötét pink színben tündököl, az íves talapzat pedig újabb vibráló pink árnyalattal gazdagítja az összhatást.

A film

Prada Candy Gloss kisfilmje kockázással (stop-animation technikával) készült. Ez egy képkockánként beállított és rögzített eljárás, amelyet később mozgóképpé dolgoznak össze. A kisfilm játékos utazásra hív a Candy kaleidoszkópszerű világába. 

Pink palettájával és meghökkentő animációjával a kisfilm kockánként kelti életre a Candy világát. Parfümös üvegek, rúzsok és fagyis tölcsérek táncolnak a szemünk előtt, Steven Meisel Super 8-as filmjén a Candy modell, Lexi Boling egy hordozható TV készülékből mosolyog ránk.

A Prada Candy illatkollekció

Prada Candy Gloss az eredeti Prada CandyPrada Candy Florale és Prada Candy Kiss illatokat magába foglaló Prada Candy illatkollekció legújabb tagja. 

Érzéki és merész: a ragyogó és elbűvölő Prada Candy illatokat az életigenlő és korlátokat nem ismerő, mindemellett finom kényeztetésre vágyó Prada nő édes és gourmet személyiségjegyei inspirálták.

Ha valami érzéki, merész illatra vágysz próbáld ki Te is a Prada legújabb illatát!