Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

ParfümCenter 9. születésnap

Ismét elrepült egy év, és webáruházunk, a Parfümpláza most ünnepli 9. születésnapját! Kilenc éve történt az első vásárlás, azóta igyekszünk pontosan és precízen kiszolgálni vásárlóinkat. Reméljük, hogy ügyfeleink mind elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal és örülnek, mikor egy-egy új illatot tarthatnak a kezükben.

Garantáltan eredeti termékeink akár ingyenes kiszállítással jutnak el a vásárlókhoz, ezzel is próbáljuk elősegíteni, hogy otthonról, kényelmesen történjen a kedvenc parfüm kiválasztása.

Mi minden történt webáruházunk életében 9 év alatt?

Az elmúlt 9 év folyamán 72%-ban női látogatók, 28%-ban férfi látogatók érkeztek webáruházunkba. Az évek során több, mint 60.000 csomagot küldtünk ki. Facebook rajongóink száma csaknem 20 000 főre növekedett, hírlevél feliratkozóink száma pedig közel 30 000 főre. Webáruházunkban jelenleg több mint, 350 féle márkájú termék található, ebből 178 kizárólag a parfümmárkák száma.

Hatalmas elismerés számunkra, hogy 2012-ben és 2015-ben Az Ország Boltja versenyen Minőségi díj I.helyezett lettünk Szépségápolás és egészség kategóriában, amit az interneten leadott fogyasztói véleményeknek köszönhetünk.

Születésnapunk alkalmából számtalan izgalmas nyereményjátékkal és rengeteg értékes nyereménnyel készültünk! Többek között szállodautalványt, kozmetikai termékeket és parfümöket fogunk kisorsolni, de természetesen nem feledkeztünk meg a kedvezményekről sem! És ez még mindig nem minden! A héten vásárlók között ugyanis 9 db 5.000 Ft-os ajándékutalvány is gazdára talál majd! Érdemes figyelni Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan tájékoztatást adunk az aznapi meglepetésekről.

Köszönet minden vásárlónknak és követőnknek, akik ez alatt a 9 év alatt velünk tartottak, megtiszteltek bizalmukkal és minket választottak.