Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Parfüm karácsonyra? Mutatjuk, miért jó ötlet illatot ajándékozni!

Annyi mindent lehet karácsonykor ajándékozni, de sokszor nagyon nehéz megtalálni azt a meglepetést, amivel valóban örömet szerezhetünk. Parfüm ügyben kell némi rákészülés a vásárlás hadműveletéhez, de ha ez megvan, garantáltan őszinte lesz a mosoly az ajándékozott arcán. Mutatjuk, miért kiváló ötlet parfümöt rejteni a fa alá!

Odafigyelés masnival díszítve

Ha a párodról van szó, és pontosan tudod, milyen illatot használ, sőt, azt is látod, hogy az üvegcsében már csak egy fél ujjnyi folyadék lapul, akkor persze nincs nehéz dolgod: egyszerűen csak gondoskodnod kell az utánpótlásról. Ettől még az, hogy tisztában vagy a fogyóban lévő illatcseppek tényével, biztosan jól esik majd az ajándékozottnak.

Még eggyel nagyobb lehet az örömfaktor, ha a tökéletes parfüm megtalálásához mindenféle furmányos módszerhez kell folyamodnod. Néhány feltűnés nélkül feltett, ámde célirányos kérdés, egy kis ártatlan faggatózás egy parfüméria mellett bóklászva vagy épp egy kis illatokról szóló bagatell(nek tűnő) eszmecsere mind-mind sokat segíthet abban, hogy kiderítsük, milyen illatra vágyódik igazán a másik fél. 

Ha pedig már megvan a kiszemelt parfüm, garantáltan nagy lesz az öröm, amikor szenteste ott csücsül a fa alatt ajándékként.

Karácsonyi ajándék - öröm egész évben

Jó, talán nem egész évben, de mindenképpen sokáig, hiszen egy parfümöt általában minden áldott nap használunk. Egy illatot magunkra fújni, ideális esetben, amúgy is ünnepi színezetet ad a hétköznapoknak, de ha emellett az is mindig eszünkbe jut, hogy a parfümöt egy számunkra közel álló embertől kaptuk ajándékba karácsonyra, akkor a hála és a szeretet érzése a legborongósabb hétfő reggelt is szebbé teszi.
 

Több mint parfüm: életérzés

Egy jól eltalált férfi parfümmel vagy női parfümmel nem csak kellemes illatot ajándékozol, hanem magabiztosságot, vonzerőt, romantikus hangulatot, határozottságot, karizmát, önbizalmat, kedves emlékeket…és még sorolhatnánk, mennyi hangulatot és érzést képes egy parfüm előcsalogatni az agyunkból. 

A személyesség csimborasszója

Parfümje sok mindenkinek lehet, de ha szeretnénk egyedivé tenni a karácsonyi ajándékot, érdemes gravíroztatni az üveget egy olyan szóval vagy üzenettel, ami maximálisan egyedivé teszi a meglepetésünket.

Utalványként is manifesztálódhat

Jó, jó, elismerjük, hogy nem a világ legszemélyesebb ajándéka egy borítékban lapuló parfümvásárlásra alkalmas utalvány. Másfelől viszont feloldhatatlan dilemmázás esetén kétségtelenül hasznos dolog, hiszen megvan az az előnye, hogy 100%-os biztonsággal valóra váltja majd az ajándékozott vágyát. Ajándékutalványt valódi parfümériákban éppúgy vásárolhatsz, mint parfüm webáruházakban, ám utóbbiaknak nagy előnye, hogy általában sokkal barátságosabb árakat kínálnak.

Tudjuk, hogy minden családtagnak és barátnak nem vehetünk parfümöt karácsonyra (habár, miért is ne?), de az biztos, hogy egy jól eltalált márkával és illattal hónapokra szóló boldogságot ajándékozhatunk!