Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Paco Rabanne Pure XS - Színtiszta végletek

Paco Rabanne, a fantázia mestere

Paco Rabanne mindig valami váratlannal rukkol elő. Hagyományoktól elrugaszkodó, nem megszokott, esszenciális. Provokatív, akárcsak a márka névadója, csipetnyi iróniával fűszerezve. A Paco Rabanne esetében az alkotás mindig meghökkentő és szakít a normákkal. Az illatok nonkomformisták, viszont szabad utat engednek a fantáziának. 

Mesés élet egy csettintésre a 1 Million és Lady Million párossal. A hős és az istennő, azaz Invictus és Olympéa legendája. Végül pedig a végletek játéka az XS illatpalettával. 1993-ban az XS illattal kezdődött a történet; érzéki vágyak tabuk nélkül. Aztán következett a rock sztár fantázia a Black XS-szel. 2017-ben pedig a Pure XS a túlfűtött érzékiség, az erotika visszatérését ígéri.

Az illat, üde-izzó keleties

Pure XS egyedi illatvilágának kreálásához Paco Rabanne két rendkívül tehetséges parfümőrt kért fel. Egyikük Anne Flipo, a Lady Million illatok alkotója, a másik pedig Caroline Dumur. A kihívás abban rejlett, hogy a vágytól borzongó és gyönyörtől lángoló bőr érzetét kellett az illatok nyelvén megjeleníteni. Az „izzó borzongás” megidézéséhez a két parfümőr olyan két akkordot választott, amelyek egyszerre kontrasztban és összhangban vannak egymással, ahogyan a test is két ellentétes véglet közt mozog. További elvárás volt, hogy az illat minden érzékre hasson. A szagló szervekre tett hatás egyértelmű egy illat esetében, de az ízlelés, tapintás már nagyobb kihívás, akárcsak egy érzékszerveket rabul ejtő csapda.

Pure XS vibráló, vonzó és üde keleties illat, állandó áttűnésekkel hidegből forróba, finomból intenzívbe. Két szélsőséges érzet, egymáshoz simul, vonzza és visszhangozza egymást. Az első szélsőség: kirobbanó frissesség. Az előjáték során az érzékek megvadulnak, a szájpadlásunk bizsereg a nagy dózisú, szinte jeges gyömbértől. Lédús, ízletes, vágyfokozó.  Majd jön a második, érzéki hullám: zöld és krémes növényi nedvek és rendkívül férfias kakukkfű. A második szélsőség dupla dózisú szemérmetlenséggel: izzó érzékiség. A fahéj pikáns jelleget kölcsönöz és összefut a nyál a szánkban. Fűszeres bűn! Ezután hatalmas erő szabadul fel a nemes vanília és bőrös-likőrös-pézsmás jegyek nyomán. Édes animalitás. Végül pedig ideje engedni, elengedni és belesüppedni a cukorral megszórt lüktető meleg ölelésbe. A felhevült bőr érzete, amikor is megváltozott tudati állapotba kerülünk. Aztán újra vágyakozunk újabb kényeztetésre vágyva.

Pure XS, az üveg

A tervező célja az volt, hogy az erőteljes fantáziával fűszerezett erotikát megjelenítse az üveggel, méghozzá úgy, hogy a hangsúlyos, de korlátok közé szorított stílusjegyeknek köszönhetően a dizájn egyaránt hordozzon animális és tiszta jegyeket. Ezt a kettősséget a masszív talapzattal alapozta meg. A vastag falú üveg szoborszerűen csiszolt és kultikus öngyújtót formáz. Egy kis csavar színtiszta Rabanne stílusban. A kupak egyetlen férfias mozdulattal, egy csattintással nyitható.

Domború fényes fekete kupak, máshol szögletes vonalvezetés.

Egyenes vonalak és ívek kapcsolódnak össze, merész kétértelműséggel. Az üvegen tiszta fénnyel ragyognak fel az éjszaka fényei. A kék színkompozíció mélykékből tűnik át árnyalatonként neonkékbe…hipnotikus erővel hat. Az illat neve meleg arany színnel emelkedik ki a háttérből. Az arany a tűz, a kék a nemesi vér színére utal. Merész és izgató, a Pure XS üvege egy szép tárgy, amely tudja magáról, hogyan legyen vonzó.

Ismerd meg Te is ezt az egyedülálló illatot, és érezd az erotikus erőt, érzékiességet amit ez az illat kölcsönöz!