Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Őszi parfümtippek

Ha ősz, akkor gyümölcsök!

Egy őszi parfüm akkor jó, ha a változás érzését, az erre való vágyat képes kifejezni akkor is, amikor ezt az illatot magadra fújod. Nyáron leginkább a frissítő, korlátozott kiadású parfümöket keressük, az ősz ebben a tekintetben is változást hoz. Természetesen nem akarunk általánosítani, de a parfümök terén komoly a tapasztaltunk, így alapvetően kétféle típusú illatkeresőt különböztetünk meg illatválasztásban, ha itt van az ősz.

Vannak azok, akiket ilyenkor inkább olyan illatok vonzzanak, melyek kicsit édeskésebbek, jobban fűszerezettek, még eszükbe juttatja a nyarat. De mivel fűszerezik őket? Némi titokkal, egy kis gyümölccsel és egy kevés citrusos tónussal. Miért pont ezekkel? Az ilyen típusú emberek ősszel arra vágynak, hogy az egyre hidegebb napokon még némi melegség érje őket, valamilyen forró illattal és itallal nosztalgiáznának a nem is olyan régen hátuk mögött hagyott nyárról. Ehhez kell a gyümölcsös, zamatos illat, mert olyan életérzést fejez ki, amely a közelmúltban még a mindennapok része volt.

Az ilyen illatra vágyóknak a következő összetevőkkel bíró parfümöket ajánljuk: mandarin, cédrus, jázmin, narancs, körte, jácint, nárcisz.

Ha ősz, akkor visszafogottság...

Mitől őszi egy parfüm? Mások pedig azt mondják, ősszel nemcsak a ruhatárad és a sminkkészleted érdemes lecserélni, hanem az illatokat is, amelyek körülvesznek téged. Nem mindenki ragaszkodik ősszel sem a gyümölcsös illatokhoz, a bujasághoz és az érzéki gondolatokhoz, amik egy-egy megfelelő üvegcsébe szippantva juthatnak eszünkbe. Az ősz jelentheti a visszafogottságot, egy olyan megújulási folyamatot, ami már a hideg évszakra készíti fel az illat viselőjét. Ők éppen ezért inkább a kimértebb, virágosabb, kevésbé fűszeres, inkább fás jellegű érzéseket és illatokat keresik.

Az ilyen illatra vágyóknak a következő összetevőkkel is rendelkező parfümöket ajánljuk: kávé, vanília, bergamott, bármilyen fakéreg, tengeri só, szantál, gyömbér, tubarózsa.

Az általunk felsorolt összetevők a gyümölcsös és a visszafogottabb illatok kedvelőinek számára nem többek puszta ajánlásnál. A piacon szerencsére számos választási lehetőség adott mindenki számára. Akár az olyanoknak is, akik mindkét típusba tartoznak, de azok számára is, akik kikérik maguknak, hogy bárhova is soroljuk őket.