Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Nyári parfümhoroszkóp 2018

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

2018-ban a magánéletedben kedvező hírek várnak, igazán elégedett lehetsz a sorsod alakulásával. Sajnos egy közeli ismerősöd gyanús és kétes dolgokba keveredik, ezért megszakítod vele a kapcsolatot. Pénzügyi befektetésekre a hónap első fele szerencsésebb. Ha munkahelyet akarsz váltani, júliusban adódik erre lehetőséged. Valószínűleg amúgy is időszerű lenne a váltás, mert ebben az időszakban megszaporodnak a munkahelyi konfliktusaid, elsősorban a főnököddel vannak vitáid. Augusztusban az egyedülálló Vízöntők számára a szerelem terén nagyon szép időszak következik! Megismerkedhet valakivel, akivel mély, őszinte érzések fűzik majd össze.

Hozzád a női illatok közül a virágos-fás-animális illatcsalád illik a legjobban, így biztosan nem nyúlhatsz mellé a Calvin Klein Eternity Air parfümmel. Férfi opciók közül pedig az aromás-, fás-aqua aromákért érdemes nyúlnod, mint az Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue.

Halak (II. 19. - III. 20.)
 

2018 júniusában kedvező fényszögek segítik a Halak életét, de az Uránusz helyzete néhány konfliktust is hoz. Ezek főleg a baráti kapcsolataidat érintik. Jó lenne, ha a nyaralást erre a pár hétre időzítenéd. Július kissé hektikusan alakul. Úgy érzed, sokan félreértik a jó szándékodat. Jobb lenne, ha hátralépnél egyet, és csak a szűk családi körrel foglalkoznál. A munkahelyi, baráti viszályok augusztusra elsimulnak. Kevés az energiád, jó lenne, ha ez az időszak a pihenésről szólna.

A Halak jegy női tagjához a virágos, míg férfi tagjához az orientális-fűszeres illatcsalád illik a legjobban. Előbbinek kitűnő választás a Paco Rabanne Olympéa Aqua EDP Légére illat, utóbbi pedig a Paco Rabanne Invictus Aqua-át fogja igazán értékelni. 

Kos (III. 21. - IV. 19.)

A nyár igazán jól fog telni 2018-ban a Kosok számára, szerencsés bolygóállások segítenek, főleg augusztusban – ekkor lehetetlen lesz neked nemet mondani: bármit is tervezel, azt keresztülviszed, a magánéletedben és a karrieredben egyaránt. Akkor is kitartasz a céljaid mellett, ha a családtagjaid, vagy kollégáid nem támogatják az ötleted – szerencsére a végeredmény téged igazol. Augusztusban azok is elköteleződhetnek valaki mellett, akik már régóta párt keresnek. Ez az időszak akár gyermekáldást is hozhat.

A Kos nő energikus személyiségét a ciprus-gyümölcsös és orientális-virágos illatcsaládok egészítik ki a legjobban, mint például a Christian Dior Miss Dior 2017. A csillagjegy férfi tagja pedig az orientális-fás illatokkal tud kiteljesedni, amilyen a Lacoste Pour Homme parfüm is. 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A Bika csillagjegyűek számára 2018-ban a nyár sajnos munkahelyi problémákat hoz. Ebben az időszakban a legfontosabb, hogy ne vidd haza a gondokat, ne mérgezd meg ezekkel az otthoni hangulatot! A legjobb, amit tehetsz, ha ekkor mész szabadságra a családoddal. Ne hozz elhamarkodott döntéseket – sajnos az Uránusz helyzete erre hajlamosít.

A Bika csillagjegy női tagjának nyugodt személyiségéhez legjobban a virágos-gyümölcsös illatok harmonizálnak, amelyek közül a Cartier La Panthére egy remek választás erre időszakra. A Bika férfihoz az egyszerű, ugyanakkor erőteljes, fás-ciprus illatok illenek, mint például a Cartier Declaration.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Júniusban „megkísértenek” egy új állásajánlattal, ám nem csak jót hoz ez a hónap – néhány régóta a szőnyeg alá söpört problémával is meg kell küzdened. Lelkileg hullámvölgybe kerülhetsz, szerencsére a nyár örömei hamar kiragadnak ebből. Érdemes júliusban menned szabadságra, annál is inkább szükséged van a pihenésre, mivel augusztusban több új problémával is szembe kell nézned. Nagyon dühít az igazságtalanság, és ekkor sajnos több bántó helyzetet is el kell viselned.

Az ikrek jegy női szülöttei a könnyed, fiatalos parfümöket kedvelik, amelyek a virágos-zöld illatcsaládba tartoznak. Egy tökéletes választás ebből a kategóriából az Elizabeth Arden Green Tea. A Kos férfi az élénk és szellős illatokat szereti, amelyek aromás jegyekkel is bírnak - ilyen illat a Clavin Klein Escape fo men.  

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A nyár közepéig a munka frontján rendben halad minden, ám júliusban váratlan problémákkal kell megküzdened. Ezzel egy időben egy másik munkahelyről ajánlatot is kaphatsz, emiatt még inkább hezitálsz, nem tudod, mi lenne a jó döntés. Mindenképpen pihenj, mielőtt választásra szánnád el magad. Augusztus a siker hónapja lesz az életedben! A Napod együtt áll a tüzes Marssal, ez jelzi, hogy most gond nélkül veszed az akadályokat.

A Rák nő és férfi is kedveli a klasszikus illatokat, amelyek a nyár alkalmával a friss, könnyed, citrus-virágos-aquás illatcsaládba esnek. Egy parfümpáros nagyon jó választás lehet a Davidoff-tól; a Cool Water, illetve a Cool Water Woman.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A június békében telik, ám a nyár közepe családi viszályokat hozhat. Talán a testvéreddel nem tudsz egyezségre jutni. Hallgassd meg egy idősebb barát tanácsát, mert a jó meglátásaival a helyes útra terelhet. A nyaralásra is ideális ez a hónap, szükséged is lesz a pihenésre. Augusztusban a pénzügyekkel legyél óvatos. Egy üzleti partner átverhet, vagy jelentősen megrövidítheti a bankszámládat, ha nem vagy elég elővigyázatos. Ne dőlj be az üres, szép szavaknak!

Az Oroszlán nő és a férfi egyaránt egyedi, hangsúlyos, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti előnyben. Nőknek a virágos-aldehides, míg férfiaknak a fás-aromás illatcsalád a legtesthezállóbb. Ilyenek a Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme és a Hugo Boss Hugo Energise illatok.  

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

2018 nyara nagyfokú erkölcsiséget hoz el, főleg amiatt, hogy a Mars a Vízöntőbe lép. A korábbi vad napokat követően a téged körülvevő hullámok végre lecsillapodnak, és elég időd lesz, hogy tisztázd az elképzeléseid, és átértékeld a hosszú távú kapcsolataid is. A munkában kiélvezheted jó szervezőkészségét. Még a főnököd is felismerheti ezt, és a jól megérdemelt jutalom sem maradhat el. A Szűz örömmel tölti az idejét a családja és barátai körében ebben az időszakban. A horoszkóp szerint a legjobban velük érzed majd magad.

A Szűz nő személyiségéhez az enyhe, nőies parfümök illenek virágos-rózsa-viola és virágos-ámbrás jegyekkel, mint a Calvin Klein Truth. A Szűz jegyében született férfi kedvenc parfümje tiszta friss, mégis időtlen illat, így tökéletes kombinációt alkot a női illat férfi párjával, a Calvin Klein Truth for men-nel.   

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A Mérlegek számára 2018 nyara nyugodt mederben zajlik majd. Nem kell kapkodnod, egyszerűen nem tudsz lemaradni semmilyen téren, így nem kelted fel a főnökeid gyanakvását vagy kéretlen figyelmét sem. A szabadidőd szentelheted a sportnak, a természetnek, de egy hozzád közelállónak is. Tele leszel energiával, amit az év első felében úgy hiányoltál. A Szűzben járó Merkúr, ami szeptemberrel köszönt rád, nagyon hasznos hatásokat hoz mind a munkahelyedre, mind a magánéletedbe. A horoszkóp szerint remekül oldod meg a különböző problémákat, amiket azonnal kielemzel, és ezáltal sikerül azok mélyére ásnod.

A Mérleg nő kedvenc parfümje kiegyensúlyozottan nőies, édeskés, a virágos-gyümölcsös illatcsaládba esik, mint a Clinique Happy. Az illat férfi párja, a Clinique Happy For Men a csillagjegy férfi tagjainak is ideális választás, akik a könnyed és légies illatkompozíciókat kedvelik.  

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A meleg nyári hónapokkal a kapcsolataid elgyengülnek. Ideje, hogy a munkára koncentrálj, ha nem szeretnél bajba kerülni, főleg 2018 júliusában. Szerencsére a Vízöntőben álló Marsnak köszönhetően jól szervezed a dolgaid, ezért képes leszel a lehető legtöbbet kihozni az idődből, és végül mindent rendben tartani. Olyan nincs azonban, hogy valaminek ne legyen ára, rád is nehéz idők várnak.

A Skorpió nő illatai melegek, hangsúlyosak, hozzá legjobban az orientális-vanília illatcsalád illik, így nem választ magának kifejezetten nyárias jellegű parfümöt. A kategória egyik tökéletes választása a Calvin Klein Contradiction. A Skorpió férfi kedvenc illata provokatív és tele van ellentmondásokkal, akárcsak ő maga. Az orientális-fougére illatcsalád a legideálisabb számára, amelynek egy oszlopos tagja a Calvin Klein parfümpárja, a Contradiction for men.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A mozgalmas tavaszt követően megérdemled, hogy nyáron pihenj egy kicsit. Menj el nyaralni, otthon nem maradsz le semmiről, pihenned viszont kell. A túlórák és a fáradtságod miatt figyelmetlenségi hibákat követhetsz el, amik felhúzhatják a főnököd.

A Nyilas temperamentumos egyéniségéhez a fás, virágos, könnyed illatok illenek, melyek egyszerre klasszikusak és sportosan elegánsak - ilyen például a Lancome Miracle illata. A nagyvilági Nyilas férfi illata sugárzó fiatalságot áraszt, a fás-fűszeres illatcsaládból ideális választás az Estée Lauder Intuition man

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Június eleje még önfeledt boldogságban telik, ám a hónap közepe egy váratlan, jelentős kiadást hoz. Júliusra megoldódnak az anyagi gondjaid. Ha szingli vagy, akkor egy régi szerelem újraéledése hozhat boldogságot az életedbe. Augusztus sok feszültséget hoz – munkahelyi gondok, otthoni probléma. Ebben a kiélesedett helyzetben váratlan döntésre szánhatod el magad, és szakíthatsz a pároddal. 

A Bak nő erőteljes, klasszikus, elegáns illatot választ, mint a Dolce&Gabbana Light Blue. A csillagjegy férfi tagja a hagyományosan klasszikus, hűvös illatokat kedveli, amelyek szolid hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erőt és eleganciát sugallnak. Ideális opció nekik a DolceGabbana női parfüm párja, a Light Blue Pour Homme.