Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Milyen parfüm illik hozzám?

A parfümök világa hűen tükrözi az emberek sokszínűségét és különféle ízlésvilágát. Ez a  változatosság a parfümök formájában és színeiben is megmutatkozik.

 Arra a kérdésre, hogy melyik a jó parfüm, igen nehéz lenne válaszolni, hiszen egyéni bírálatunk legalább annyi féle, mint amennyi parfüm létezik.

De mégis mitől függ az, hogy kinek melyik illat tetszik? Hatással lehet az adott évszak, az aktuális hangulatunk, a jellemünk arra, hogy végül melyik aromát fújjuk magunkra.

A bőrünk PH értéke is nagyban befolyásolja, hogy melyik illat áll jól nekünk. Ugyanis minden ember bőre másféleképpen reagálhat ugyanarra a kompozícióra, ezért fordulhat az elő, hogy az ismerősünknek fantasztikusan áll egy parfüm, míg a saját bőrünkre fújva másnak érezzük. Ez a tényszerűsítés az illatok tartósságára is igaz. 

Az ízlésünk a parfümök terén rendkívül szubjektív dolog. A választásban elsősorban a saját tapasztalat a mérvadó, de a Parfümcenteren lehetőség van szakember segítségét kérni, ha elbizonytalanodtunk. Tanácsadónk Dobos Andrea várja a leveleket a  tanacsadas.parfumcenter@gmail.com e-mail címen.

A Parfümcenter illatkalkulátora is hasznos ötleteket adhat a próbálgatásra.