Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Klasszikus nyári női parfümök

A nyár a parfümök világában is olyan eseménydús, intenzív időszaknak számít, mintha csak egy éppen aktuális fesztiválra vagy a szezon közepén esedékes tengerparti nyaralásra asszociálnánk. Egy teljesen különálló fejezetet jelentenek ezek a darabok a márkák kínálataiban, ügyesen manipulálva ráerősítenek a vibráló hangulatra, amelybe a legszívesebben burkolózunk ilyenkor. Most 5 olyan klasszikus nyári illatot mutatunk, amelyekért minden évben érdemes lesz visszanyúlni a polcra.

 

Nyáron az egyik legkelendőbb kategóriát a vizes-aquás parfümök alkotják friss, energetizáló aromájukkal. Ide sorolható a Davidoff Cool Water illata, amely klasszikusan a legelőkelőbb helyet foglalja el kategóriájában üde, vizes jegyeivel. Viselője a végtelen szabadság és a hűvös felfrissülés érzésével a legnagyobb forróságot is élvezheti.

 

 

 

A kategória másik közkedvelt jelöltje a Giorgio Armani Acqua di Gioa, amely egyszerre ötvözi az aromás vizes jegyeket a friss citrusokkal. Mind testi, mind spirituális felüdülést biztosít a nap bármely szakában.

 

 

Ha már frissesség, a nyári parfümtrendek következő nagy csoportját a citrusos illatok alkotják, amelynek oszlopos tagja a Dolce & Gabbana Light Blue. Megjelenése a "kevesebb néha több" elv alapján készült, így a végeredmény egy letisztult, időtálló és klasszikus alkotás. A diszkrét pulzáló virágos jegyek és a hűsítő gyümölcsök könnyedén felélénkítenek még a legnagyobb melegben is.

 

 

Aki nyáron is inkább a nőies, érzéki illatokhoz ragaszkodik, annak kitűnő választások az egzotikus gyümölcsös jegyekkel gazgagított parfümök. Ezek élén a tengerparti ihletésű Escada Turquoise Summer áll, amelynek édeskés koktél és sorbet akkordjai nyújtanak igazi nyári illatfelhőt. 

 

 

 

A kategória másik népszerű, és egyben a lista utolsó tagja a Chloé Eau de Toilette, amely egyszerre ötvözi az üdítő, zamatos dinnye és a púderes, elegáns rózsa jegyeit. Ez az illat egy kitűnő alternatíva egy nyári rendezvényre, vagy a klasszikus, modern stílusú hétköznapokra.