Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

"Itt van az ősz, itt van újra..."


Ezernyi meleg színbe fordulnak zöldből a falevelek, a levegőben érezzük a pumpkin spice latte illatát, a kora reggelek és a késő esték már hűvösek, a fesztiválok az utolsó zárókoncertekkel befejezik a szezont és a sünik keresik a téli kuckózás megfelelő helyszínét. Ahogy belopja magát az ősz lassan a mindennapjainkba, úgy változik a ruházatunk, a hangulatunk - ezzel együtt a változik például az illatunk: őszi válogatásunkban régi és új kedvencekkel is találkozhat a fűszeresebb, erősebb parfümök palettáján. De nemcsak a parfümöt érdemes cserélnünk a hidegebb időre, hanem a szépségápolási rutinunk is.

Nyáron a napfény az egyik legnagyobb barátja és ellensége is bőrünknek - most, hogy az utóbbi hónapokban szép színt szerzett bőrünk, miközben igyekeztünk elkerülni a bőrpírt és a leégést, addig a hűvösebb évszakokban a hideg, amely fenyegetést jelenthet rá. Könnyebben kiszárad, húzódik: de ezt többféleképpen megelőzhetjük. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a hidratáltság belül kezdődik - a napi minimum két liter folyadékbevétel lenne az elvárt. Ne csaljunk, mert a cukrozott üdítők, a kávé, az alkohol nem számítanak bele! De kiegészíthetjük például levesekkel, gyümölcsökkel, ha egyhangúnak vagy nem kívántnak találjuk önmagában a napi 8 pohár vizet - gyümölcsökkel pótoltuk a vitaminkészleteinket is egyben, felkészítve a télre immunrendszerünket.

A könnyű, magas spf tartalmú krémek helyett váltsunk töményebb arckrémekre, hogy megvédjék bőrünk. A bio gazdálkodásokból származó krémek organikus összetétele segít a bőr megújulásában és a nyár utáni regenerálódásában. Arcunkon is elsősorban az ajkak, melyek a leghamarabb megadják magukat a hidegnek: előzzük meg és varázsoljuk puhára őket népszerű ajakbalzsamainkkal! Testápolóink és kézkrémeink esetében is keressünk sűrűbb, zsírosabb megoldásokat: preferáljuk a testvajakat, az intenzív hidratálókat! És ha a nyári melegben el is hagytuk a szépségápolási rutinunk részeként a szérumokat, az ősz elején érdemes újra beépíteni: mind hajunk, mind arcbőrünk megköszöni a plusz gondoskodást. A továbbiakban is érdemes trükk, hogy használjuk kedvenc illataink kozmetikumait - testápoló, after shave, dezodor - az illat észrevehetően sokkal tovább tart majd!

A hámlasztást a továbbiakban is körültekintően végezzük bőrünkön - sérült vagy beteg bőrfelületet tilos bármilyen módon hámlasztani vagy radírozni! Finom, körkörös mozdulatokkal végezzük el a bőrradírozást a zuhany alatt, majd vigyük fel bőségesen a testápoló krémet. Az arcon lehetőleg kerüljük a fizikai behatású hámlasztást, hiszen az ősz beköszöntével sérülékenyebb a felülete és szerkezetileg is megereszkedhet tőle. 

Fordítsunk figyelmet a mozgásra és a belső harmóniánkra is - semmibe nem kerül egy kis séta a ropogós faleveleken, élvezzük a depresszióűző napsütést még ezen az őszön, ameddig csak lehet!