Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ismerd meg 5 női híresség kedvenc parfümjét!

Manapság annyi féle parfüm kapható, hogy biztosan jó néhány rabul ejtett már, és különben is, vétek lenne nem kipróbálni a folyamatosan érkező újdonságokat! Azonban egészen biztos, hogy Neked is van egy jól bevált, kedvenc parfümöd, ami mindig ott lapul a táskádban, valamilyen emlékhez fűz vagy képes feldobni a napod. Így vannak ezzel a legnépszerűbb hollywoodi hírességek is. Lássuk, mely illatokra esett az Ő választásuk:

Az éhezők viadala c. film által népszerűvé vált Jennifer Lawrence kedvenc parfümje az orientális-virágos illatú Flowerbomb az 1993-ban alapított Viktor&Rolf holland divatháztól. Ez az egyedi, nőies, édeskés illat, remekül passzol a színésznő karakteréhez, aki egyszerre elbűvölő és elegáns, de határozott és céltudatos személyiség. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 14 éves korában eldöntötte, hogy színészi karrierbe kezd és ennek érdekében 2 évvel előbb tette le az érettségit. Katniss Everdeen szerepének alakításáért még íjászkodni és fára mászni is megtanult.

 

 

Az oscar-díjas színésznő, Anne Hathaway, Chanel Chance nevezetű parfümjétől csábult el.  Ezen cseppet sem csodálkozunk, hiszen a ciprusos-virágos illat meglehetősen elegáns, összhangban áll a színésznő kifinomult stílusával, emellett tökéletes választás jeles alkalmakra is. Hathaway ugyebár katolikus nevelésben részesült, ezért a régi családi gyökerek egészen biztos, hogy hatással voltak személyiségfejlődésére, és ezáltal parfüm választására is.

 

 

A tehetséges ausztrál színésznő, Cate Blanchett választása egy Burberry parfümre esett, méghozzá a virágos-gyümölcsös Brit nevet viselő illatára. A színésznőről azt érdemes tudni, hogy nagyon szorgalmas, és imádja a hivatását! Számos színdarabban fellépett, már diákként a színjátszó kör vezetője lett. Alakításait kivétel nélkül, mindig kedvezően fogadták a kritikusok, ezt támasztják alá elnyert Oscar-és Golden Globe díjai is. Megnyerő jelleméhez remekül illik a Burberry nem mindennapi, könnyed, finoman nőies illata. De a színésznő az arca a Giorgio Armani Sí parfümnek is, így ebből is biztos van neki otthon néhány üvegcsével.

 

 

Szintén egy virágos-gyümölcsös illat varázsolta el az Oscar-díjra jelölt színésznőt, Keira Knightley-t is. A Christian Dior által megalkotott Dior J'adore illat meglehetősen gazdag összetevőkben, emiatt elsőre talán túl intenzívnek is tűnik, majd egyre finomodik, míg nem kapunk egy lágy, visszafogott, tiszta „utóillatot”. A színésznő is hasonló módon forrotta ki magát, 7 évesen kezdte el a színészetet, első komolyabb filmes szereplésére a Star Wars I. részében került sor Padmé Amidala hasonmása, Sabé alakításakor, ezt követően nagyobb szerepeket kapott és sorra halmozta az újabb és újabb sikereket.

 

 

Kedvenc női színésznőink közül nem hagytuk ki Emma Watsont sem, aki a Harry Potter filmek egyik főhősét, Hermione Grangert alakította. A színésznő modellként is megállja helyét, dolgozott együtt a Burberry-vel, a People Tree-vel, 2011-ben pedig a Lancôme reklámarca lett. Kedvenc illatát, a Tresor Midnight Rose virágos-gyümölcsös parfümöt is éppen a Lancôme alkotta meg. Különleges, egyedi és bársonyos illat, mely egyszerre édes és fanyar, pimasz és nőies, nem csodáljuk hát, hogy Emma Watsont is megbabonázta!

 

 

A sztárok kedvenc parfümjeivel már tisztában vagyunk, azonban azt is tudni szeretnénk, hogy melyik a Te kedvenc parfümöd? Szavazz az általad leginkább kedvelt illatra szeptember 12-től az Ország Illata versenyen, hogy Tiéd lehessen a kisorsolt parfümök egyike, vagy akár maga az Ország Illata is!

Ismerd meg 5 férfi híresség kedvenc illatát is!