Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ismerd meg 5 férfi híresség kedvenc parfümjét!

Tudtad, hogy a férfiak jobban ragaszkodnak kedvenc illatukhoz, mint a gyengébbik nem? Ha ugyanis megtalálják a tökéletes illatot, nem szívesen töltenek el több időt más parfümök tesztelésével, minden parfüm vásárlás alkalmával céltudatosan választják ki a jól bevált illatot. Ezzel a legnépszerűbb hollywoodi sztárok sincsenek másképp! Most megmutatjuk, hogy az általunk választott 5 férfi híresség mely parfümöktől nem tud szabadulni:

A férfi hírességek sorát a többszörös Grammy-díjas amerikai pop/R&B énekes, dalszövegíró, zeneszerző, lemezproducer és színész Justin Timberlake-kel nyitjuk meg. Kétségtelenül sokoldalú személyiség, van egy lemezkiadó cége, divatmárkája és éttermei is. Kedvenc illata pedig a citrusos-aromás Play by Givenchy, ami épp olyan friss, életteli, merész és magabiztos, mint maga Justin Timberlake.

 

 

Az amerikai színész, Ashton Kutcher egy igazi hétpróbás volt tinédzser korában. Érettségi előtt néhány barátjával tanítás után betörtek az iskolába, hogy pénzt szerezzenek a szódaautomatából, de lebuktak és eltiltották a színjátszástól. Nagy szerencséjére felfigyeltek rá modellként, ezért belevágott a szakmába, de igazából mindig is színészkedni szeretett volna. Nem is találhatott volna magához illőbb parfümöt, mint Lanvin Eclat D'arpege Pour Homme energikus, friss citrusos-aromás illatát.

 

 

Will Smith kedvenc parfümje az Aqva Marine Pour Homme by Bvlgari. Az illatot a víz tisztasága és ereje ihlette, aromája lendülettel és élettel tölti fel viselőjét, mintha éppen frissen zuhanyozott volna. Ez az illatvilág különösen jól passzol az Oscar-díjra jelölt színész és többszörös Grammy-díjnyertes hip-hop előadó becenevéhez, akit már az iskolában is „Fresh Prince”-nek szólítottak. Igaz, ezt a találó nevet megnyerő és ravasz viselkedésével nyerte el, mellyel színészként már egy egész világot hódított meg.

 

 

Jack Nicholson, többszörös Oscar-díjas színész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer, akit rengeteg filmben láthattunk már és mindegyikben egytől-egyig zseniális és emlékezetes alakítást nyújtott. 2013-ban memóriaromlására hivatkozva végleg visszavonult, azonban a Los Angeles Lakers kosárlabda mérkőzések- és az Armani Mania Pour Homme parfüm iránti rajongása mit sem változott. Utóbbiról azt mondják, hogy kortalan és ellenállhatatlan, és ha belepillantunk Jack Nicholson magánéletébe, ez a kijelentés minden bizonnyal igaz is.

 

 

Végül, de nem utolsó sorban Hugh Jackman kedvenc illatát nyomoztuk le. Ez pedig nem más, mint a Grey Vetiver nevezetű, fás-aromás illatú Tom Ford parfüm. A színész pályafutása kezdetén főként musicalekben játszott, 1999-től vállalt el televíziós szerepléseket is. 2000-ben felkérték Farkas szerepére, a népszerű X-Men sorozathoz, ahol olyan híres színészekkel játszott együtt, mint Patrick Stewart vagy Halle Berry. Kiemelkedő tehetségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy bezsebelt egy Tony Award-és egy Drama Desk Award díjat, emellett jelölték a Golden Globe – Legjobb színész díjára is!

 

 

A sztárok kedvenc parfümjeivel már tisztában vagyunk, azonban azt is tudni szeretnénk, hogy melyik a Te kedvenc parfümöd? Szavazz az általad leginkább kedvelt illatra szeptember 12-től az Ország Illata versenyen, hogy Tiéd lehessen a kisorsolt parfümök egyike, vagy akár maga az Ország Illata is!

Ismerd meg 5 női híresség kedvenc illatát is!