Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Gucci parfüm újdonságok

Virágos illat, üde színfolt

Egy Gucci Bloom Acqua Di Fiori üvegcsébe szagolni olyan, mint sétálni egyet a közeli virágmezőn a legszebb tavaszi reggelen.  A mindig optimista, romantikát kedvelő, kifinomult nők sajátja lehet 2019-ben, bár már tavaly óta kereskedelmi forgalomban kapható. Nem csak romantikát, erőt és közvetlenséget sugall - egyetlen érintés ebből az illatból az egész napodat bearanyozza. De mit is tartalmaz pontosan? A Bloom összetettségét jól jelezi, hogy a galbán levelei és a fekete ribizli bimbói ugyanolyan hangsúlyt kaptak az összeállításánál. Ám használata után feltűnik a mindig magával ragadó jázmin, a csábító tubarózsa és a lenyűgöző kínai lonc. Ezt koronázza meg a pézsma és a szantálfa, amivel nem csak az illat, de a használója is kiteljesedhet.

A Gucci parfüm újdonságok jeles képviselője a Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum olyan, mint egy gyerekkori álom beteljesülése, azaz a teljes gőzzel való gázolás egy virágoskertbe. Ilyenkor nemcsak mi, a virágok is túltöltődnek energiával, és elképesztő illatözönt árasztanak magukból. Ilyen a Gucci egyik nagy dobása 2018-ból, aminek óriási jövőt jósolnak a parfümőrök 2019-re. A csábító, nőiességüket valóban megélő nők kedvence lehet. Ez a női parfüm hétköznapokra és különleges alkalmakra is kiváló megoldás, aki viselője közelébe megy, az úgyis azt hiszi majd, hogy ünnepnap van. Ez az illat vegyíti a gyömbér, a rózsa legjobb tulajdonságait, amihez segítségül hív egy adag tubarózsát, egy kis kínai loncot, valamint indiai jázmint. Mindezt egy kis pézsmával és osmantussal ékesíti.

Gucci parfüm újdonságok - mindig csak a legjobbat!

Gucci Guilty Absolute Pour Femme Eau de Parfum nem kevesebbre vállalkozik, minthogy életre keltse a nők legtitkosabb vágyait. Segítségével viselője bármit megtehet és elérhet, amire eddig talán csak álmában mert gondolni.Használata nem csak elragad a hétköznapokból, hanem bevezet egy olyan világba, amit eddig nem éreztél. Viseld bátran bármelyik nap 24 órán keresztül, vagy vigyél magaddal egy intenzív illatot ünnepi alkalomra. Mindegy melyiket választod, Pour Femme a segítségedre lesz. Miért annyira különleges az a virágos illat? A gyümölcsös chypre mellé a Gucci merész társakat választott: szedret, rózsát és tavaszi faleveleket kevert egyetlen kicsi üvegcsébe. Így lesz az egészből egy lenyűgöző, mediterrán, spontán illat.

A Gucci vadonatúj illatai a modern, önkifejező nők sajátjai, akik nem törődnek a szabályokkal és a pillanatnak élnek. Legyen szó illatról, érzésről, férfiről - ők mindig a legjobbat választják.