Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Felragyog a megújult Omnia kollekció!

       

A Bvlgari márka Omnia kollekcióját senkinek nem kell bemutatni - a 2003-ban debütáló, eredeti fűszeres-fás Omnia parfümöt követte az azóta is népszerű és klasszikusnak számító Omnia Crystalline Eau de ToiletteOmnia Amethyst Eau de Toilette és Omnia Coral Eau de Toilette. Méltatlanul hamar kifutott tagjai a sorozatnak az Omnia Green Jade, az Omnia Indian Garnet, az Omnia Paraiba, az Omnia Pink Sapphire vagy épp az Omnia Crystalline L'Eau de Parfum változata. A féldrágakövek ihlette kollekció illatai az olasz márka egyik legnépszerűbb termékcsaládja, jellegzetes üvegcséik szinte minden parfümrajongó polcán megtalálhatóak. A végtelen vizuális megjelenítése - az ikonikus egymásba kapcsolt két korong - a Bvlgari márka ékszerész múltját idézi: precíz és aprólékos, szinte ötvösi remekmű. Minden budoár legszebb ékszere!

A Bvlgari idén egy merész lépéssel megújította az Omnia kollekció megjelenését. A "Reveal your Light", azaz "Tárd fel a fényed" kampány során a fényjáték, a letisztult és gömbölyű vonalak illetve az áttetszőség jegyében született üvegcsék időtlen eleganciája új perspektívákat nyit - de nem illatban! Összetételében teljesen változatlanok maradtak az általunk oly nagyon kedvelt Omnia parfümök.

Így a Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette virágos-fás, üde és tiszta hangulata sem módosult - az angyali illat szárnyat bont a nashi körte és a bambusznád ölelésében, majd kiteljesedik a fehér bazsarózsa és a lótuszvirág harmóniájában, míg a balsafa és a pézsma leheletnyi érzékisége melegséggel itatja át a kompozíciót. A hegyikristály inspirálta parfüm átlátszó üvege szikrázó parádévá válik, ahogy a fény felé emeljük! 

A vörös színű korall életereje, pozitív hullámai és vibráló energiája ölt testet a Bvlgari Omnia Coral Eau De Toilette parfümben! A nőies, de határozott illat nyitányában felismerhetjük a goji bogyó és a bergamott friss, gyümölcsösen roppanós párosát - majd a hibiszkusz és a vízililiom lenyűgözően feminim és kellemes aromái válnak uralkodóvá lédús gránátalma kíséretében. A cédrus adja az alapját a parfümnek: a fás lecsengés karakán, mégis gyengéd tónusa felejthetetlen marad. A megújult piros üvegcse  pedig pont olyan ellenállhatatlan, mint az illat maga - a szenvedélyes felkelő Nap fényeként ragyog. 

Az ametiszt nemes eleganciájának és titokzatos csillogásának illatbeli megtestesülése a Bvlgari Omnia Amethyste Eau De Toilette. A virágos illat első benyomásában a rózsaszín grapefruit savanykásan gyümölcsös akkordja egészül ki friss zöld jegyekkel. Az üdítő kezdet szépen hajlik át az írisz és a rózsa romantikus táncába, majd vaníliavirág és fás jegyek karjai közt szárad le. Harmonikus és pezsgő, nőies és egyedi - az Omnia Amethyste könnyed illata ideális egy szerelmes találkára! A lila üveg puha fényeiben szinte megfogható a parfümben is fellelhető írisz bársonyos szirma.

Minden megújulás magával hordozza az izgalmakat, hogy módosul-e vele együtt a szeretett kompozíció. Jelen esetben mindenki megnyugodhat, a változás csak külsőleg érintette az alanyokat. Reméljük, hogy az új, ezüst helyett arany feliratos, fényben tündöklő, időtlen formájú üvegcsék is ugyanolyan népszerűek lesznek, mint elődeik! Neked melyikőjük a kedvenced?