Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Escada - Celebrate N.O.W.

Ünnepeld a pozitivitást!

Celebrate N.O.W több, mint illat; szenvedélyből és bátorságból táplálkozik, és pontosan ez a két dolog fémjelzi az Escada-t. Ez egy attitűd. Egy gondolkodásmód. Egy inspiráció.

A N.O.W, a Nők Természete szavak rövidítése (angolul Nature of Women), illatos tisztelgés a női lélek előtt. A nők bátorságának, a nők rugalmasságának, a nők meggyőződésének ünneplése. Azon nők számára, akik tudják, hogy a pozitivitás egy perspektíva, a Celebrate N.O.W olyan meggyőző és autentikus, mint ők maguk.

Ünnepeld az örömöt!

Celebrate N.O.W nő, aki tökéletes, kifinomult és szüntelenül kíváncsi, átérzi, hogy minden nap - és minden pillanat - olyasvalami, amit meg kell ragadni. És Sofi Fahrman, a svéd divatújságíró, író, közösségi média-sztár és a Celebrate N.O.W új arca számára a pillanat megélése a valódi mantra. Akár a világ egy új egzotikus szegletét fedezi fel épp, akár csak minőségi időt tölt a lányával, Sofi jelenléte mindig elbűvölő, fényt és pozitivitást sugároz mindenkire, aki körülötte van. Élvezi, hogy felfedezheti a dolgokat és megoszthatja azok örömét és szépségét a világgal; energiája és életöröme, valamint sugárzó mosolya, pedig egyszerűen átragad másokra.

Ünnepeld a természetet!

Mosolyogni a világra és minden napra ajándékként tekinteni: ez a nők természetes szelleme, egyúttal a Celebrate N.O.W inspirációja is. Az illat, a természetes akkordok dinamikus elegye, fahéj és tonkabab meleg alapjára épül, melyek tulajdonságaikkal kellemesen nosztalgikus jelleget eredményeznek. A szívillatban a virágzó magnólia érezhető, amely a bőkezűség és a kitartás hagyományos szimbóluma, és amely erőteljes, de pompás jelleget ad az illatnak. A fejillatban pedig a fűszeres gyömbér jelenik meg, az érzékek és a lélek azonnali stimulálója. A Celebrate N.O.W, egy teljes mértékben újszerű perspektíva az illatok világában, egyedi megvilágításon keresztül mutatja be a világot a modern nő szemével, ami az ő pozitív perspektívájának visszatükröződése. Váratlan, élettel teli és egyedien feminin illat, amely biztosítja számodra az energiát és a magabiztosságot, hogy tudd, az egész világot meghódíthatod. És tedd ezt kecsesen, valamint harmóniával teli.

Ünnepeld a nők természetét!

Az üveg tükrözi a nők természetének ünneplését. A tehetséges brazil keramikust, Valeria Nascimentot a védjegyének tekinthető lanternák inspirálták, amikor megálmodta a csodálatos kerámia mintákat, amelyek az üveget díszítik, és amely így önmagában is kiállításra való műalkotás. Valeria különleges lámpácskái, mind szó szerint, mind pedig átvitt értelemben, a pozitivitás és a nőiesség emblémái. A kampány során is feltűnnek, nyugodtan a horizont felé lebegve, keretbe foglalva Sofit és ragyogó mosolyát. A Celebrate N.O.W minden egyes részlete, legyen bármennyire is apró, azt a határozott célt szolgája, hogy a nőket magasztalja, elismerve erejüket, kreativitásukat és pozitív gondolkodásmódjukat.

Használd Te is a Celebrate N.O.W. illatot, majd mosolyogj a világra, és nézd, ahogy az visszamosolyog rád.