Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Eredeti parfüm

Az internetes vásárlás térhódítása hatalmas ütemben fejlődik. Vásárolhatunk egyszerűen a fotelban ülve ruhát, televíziót, elektronikai termékeket, élelmiszert, már szinte bármilyen árucikk könnyen elérhető a számunkra.

Az internetes kereskedelemben a pafüm webáruházak háza táján azonban még mindig magas szintű bizalmatlanság uralkodik a vásárlók körében. Fontos tudni, hogy a boltokhoz viszonyított kedvezőbb árak nem azt jelentik, hogy az eredetiséggel probléma lenne. A túl olcsónak tűnő árucikkek láttán valóban felmerülhet a kétség a termék származását illetően, ezért fontos, hogy körültekintően válasszunk webáruházat.

Néhány tipp:

  1.  Ellenőrizd, hogy az üzemeltető cég neve, székhelye, telefonszáma megtalálható-e a felületen.
  2.  Működik-e az ügyfélszolgálat telefonszáma
  3.  Ha található az adott oldalon vásárlói vélemény, érdemes elolvasni azt, figyelembe véve a visszajelzés dátumát is.  
  4.  Amennyiben az oldal kapcsolatban áll ár összehasonlító oldalakkal (pl. Árukereső, Árgép), javasolt megnézni azok minősítését, és véleményeit

 Ha ezeket a tényezőket figyelembe vesszük és ellenőrizzük a megrendelés előtt, nyugodtak lehetünk, hogy ugyanolyan eredeti terméket fogunk kézhez kapni, mintha a boltban vásároltuk volna.

A Parfümcenteren garantáltan eredeti parfümöket lehet vásárolni a bolti árakhoz képest akár 20-30%-kal kedvezőbb áron. Minden termékünkre 100%-os termékgaranciát vállalunk a 14 napon belüli visszajelzés ellenében.