Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Christian Audigier

Christian Audigier francia divattervező és vállalkozó 1958 májusában született Avignonban, ma az Egyesült Államokban él.

Christian Audigier egy szerény család gyermekeként nevelkedett fel - mivel a család igencsak szűkölködött, Audigier már 14 éves otthagyta az iskolát, és munkába állt. A fiatal fiú hamar Saint-Tropez éjszakai életének rabjává vált, ám 2000-ben mindössze 500 dollárral a zsebében új életet kezdett Los Angeles-ben. Hollywoodban számos hírességgel hozta össze az élet - így Christian Audigier ismerősei közt tudhatott olyan neveket, mint Michael Jackson, Britney Spears, Jessica Alba, Mariah Carey, Paris Hilton, vagy Madonna. A divattervező neves ügyfélkört épített ki, és megalkotta a „Celebrity Wear” fogalmát, amely később híressé tette. Christian Audigier gyakran fizetett paparazziknak azért, hogy lencse végre kapják a Melrose Avenue-n található boltjából kilépő sztárokat. A reklám hamar kifizetődött.

Christian Audigier számos márkát mentett meg az eltűnéstől, és jó párat saját maga alkotott. Egyik legkedveltebb saját márkája a világhírű tetoválóművész nevét viseli -  Don Ed Hardy fiatalos lazasága a White Trash and Rock'n’Roll stílusára épül. A vibráló, kontrasztos minták Christian Audigier parfümvonalán is megjelentek. Az Ed Hardy parfümök üvegei ugyanis külön-külön művészeti remeknek számítanak.

A fekete alapon kirajzolódó tigris alakja a parfümben lappangó, kitörni vágyó erőt jelképezni. A borostyán és a pézsma illatát a citrusfélék savanykás összhatásával tették játékossá. Az Ed Hardy Men az év bármely napján ideális választás. A parfümpáros női tagja egy bájos, pajkos rózsaszín árnyalatot öltött magára, és vadóc, rózsás dizájnjával mutatja be a heves szerelem pillanatait. Az Ed Hardy Women parfüm 2008-ban került a boltokba, és az édes, trópusi gyümölcsök illatával hódít. Mivel Christian Audigier parfümje egyetlen rezdülésében sem átlagos, a romantikus női parfümbe csempésztek egy keveset a frissen kiképzett bőr illatából.

Az Ed Hardy sorozat következő parfümpárosa szerencsét és szerelmet kíván viselőinek. A kék színű Ed Hardy Love&Luck parfüm üvege szerint a szerelem egy hazárdjáték, citrusos illata pedig párbajra hív. Az eltökélt, játékos és szerelmes férfiak bármit megtennének szívük hölgyéért, a parfüm pedig ideális társ a harcban. A japán gésát ábrázoló Ed Hardy Love&Luck a parfümpáros női változata. A gyümölcsök savanykás és édes illatát ötvöző, fás illatjegyekkel kiegészült parfüm a casinókban játszó férfiak mögött álló hölgyek szépségét és csalfaságát idézi. A vodka mámorító illatát rejtő parfüm szívesen vonja el a többi játékos figyelmét a fontosabb pillanatokban.

A kínzó szerelem metaforájaként megjelent parfümpáros az Ed Hardy Hearts & Daggers. A parfümök női változata most is rózsaszínű üvegbe került, édes, trópusi illata pedig a vérnarancs és a mangó illatjegyeire épül. A szerelem észveszejtő és bódító ereje tönkretesz, erre utal az Ed Hardy Hearts & Daggers parfümök kék, fűszeresen üde, vizes jegyekkel telített férfi illata. A parfümben található martini, a papaya és a bors különleges elegyet alkotnak.