Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Cate Blanchett a Giorgio Armani Sí arca

Cate Blanchett kétszeres Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas ausztrál származású színésznő és filmrendező. Jelentős filmes karrierje 1996-ban a Láger az édenkertben című ausztrál-amerikai háborús filmdrámával kezdődött. Első főszerepe az Elizabeth filmhez köthető, ő játszotta ugyanis I.Erzsébet királynőt. A mozifilm hatalmas sikert aratott, Cate pedig első Oscar jelölését is megkapta legjobb női főszereplő kategóriában, de a szobor tulajdonosa végül nem ő lett. Vigaszul megnyerte a Brit Filmakadémia díját, valamint egy Golden Globe-bal is gazdagodott. Karrierje évről-évre felfele ívelt és 2013-ban az övé lett a megtiszteltetés, hogy főszerepet játszhasson Woody Allen Blue Jasmine című alkotásában. A benne nyújtott alakításáért több mint ötven elismerést szerzett, többek között a legjobb színésznőnek járó Oscar-díj is őt illette meg. Porcelánszépségű arcával sokáig az SK-II nevű kozmetikai márkát reklámozta.


                                    

Giorgio Armani személyesen kérte fel a színésznőt, hogy legyen parfümjének nagykövete. A híres divattervező illatkompozíciójáról a következőt mondta: "A Sí-vel tisztelgek a modern nőiesség előtt, ami számomra a báj, az erő és a független szellem ellenállhatatlan kombinációját jelenti.”
Cate Blanchett kifinomult stílusával, eleganciájával tökéletesen illik a Sí parfüm sikkes és lágyan nőies illatához. A Sí parfüm egyszerűen igent mond az érzelmeknek, az érzékiségnek és az életnek.