Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Carolina Herrera - GOOD GIRL

Fekete és fehér… sötét és világos… jó kislány, rossz kislány. A Carolina Herrera New York bemutatja a GOOD GIRL-t, egy érzéki, megigéző illatot, amelyet a modern nő lelkében kavargó és modern életünkben tapasztalható csodálatos ellentmondás és mindig jelenlévő kettősség ihletett. A GOOD GIRL a nő spontaneitását, bonyolultságát és erejét ünnepli rabul ejtő illatával, amely megtestesíti látszólag ellentmondásos személyiségét, önmagában elragadóan egyszerű, mégis függőséget okoz. A GOOD GIRL tükrözi a Herrera Divatház könnyed eleganciáját.

A Herrera Divatház felkérésére a nemzetközi elismerésnek örvendő parfümőr, Louise Turner nevéhez fűződik a GOOD GIRL születése.  Egy illat, amely egyszerre üdítően világos és szeszélyesen sötét.  Az innovatív illat a női lélek csodás komplexitását ragadja meg meglepő és különleges összetevők kombinálásával. A jázmin édes csábítása adja a GOOD GIRL ragyogó és nőies jellegét. A GOOD GIRL sötétebb tónusát a gazdagon illatos kakaó és a mámorító tonka idézi meg. A mandula és a kávé vibráló hatást keltenek. Az új eljárással kivont tubarózsa valódi unikum, amelyet Louise Turner az illatkompozíció ’joker’-eként (legjobb dobásaként) emleget, és amely könnyedséget és nőiességet kölcsönöz az illatnak.

GOOD GIRL parfümös üvege rendkívül erőteljes érzelmi töltetet hordoz megjelenésében. Az üveg egy magas tűsarkú cipőt formáz, és éppolyan kifejezően szól a modern nőiesség erejéről és a női lélek kettős természetéről, mint maga az illat. A GOOD GIRL karcsú, füstös éjfélkék üvegből készült, a tűsarkú cipő extrém magas, vékony arany sarokkal.

GOOD GIRL merészen új üvege az első magas tűsarkú cipőt formázó illatüveg, amelynek technológiája és dizájnja egyaránt ötletes.  Négy év kemény munkája és hatszáz belső teszt kellett ahhoz, hogy olyan mechanikai megoldást fejlesszenek ki, amellyel elérték a cipő felső részén található szórófej működését, amit jelentősen nehezített az egyedi karcsú üveg dizájnja.

A meglepetés erejével ható, rendkívül innovatív illat olyan üvegbe zárva, amely éppolyan felejthetetlen és magával ragadó, mint maga az illat. A GOOD GIRL a modern, erős nő lelkületét és képzeletét ragadja meg. Próbáld ki Te is ezt a megragadó illatot!