Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Az online parfüm vásárlás előnyei

Az online áruházak számos olyan előnnyel rendelkeznek, amit a hagyományos üzletek nem tudnak nyújtani vásárlóik számára. Az alábbiakban 5 pontban foglaltuk össze, hogy szerintünk miért érdemes online vásárolni:

- Ahogy a közmondás is szól „az idő pénz”. Amennyiben parfüm vásárlásunkat online intézzük, rengeteg időt spórolhatunk meg. Elkerüljük a hosszú utazásokat vagy a dugóban várakozást, nem beszélve a hosszú sorban állásról, ami hétvégén szinte elkerülhetetlen.

- Vásárlás során fontos szempont a kényelem is. A gép előtt ülve könnyen megtaláljuk azt a parfümöt, amit keresünk, nem kell kerülgetnünk a szokásos embertömeget, és nem fordulhat elő velünk, hogy az orrunk elől halásszák el az utolsó kedvenc parfümünket, ami épp le van értékelve.

- Az eredeti, főként a neves márkájú parfümök nem kímélik meg pénztárcánkat. Azonban, ha online szerezzük be kedvencünket, akár olcsóbban is megúszhatjuk a vásárlást, mivel a webáruházaknak nem kell a helyiségbérlés, az üzemeltetés vagy a túlzottan sok alkalmazott költségeivel számolniuk.

- Ha parfümöt szeretnénk ajándékozni, egyáltalán nem mindegy, hogy 3 vagy 14 napon belül cserélhetjük ki a megvásárolt parfümöt. Főként karácsonykor, vagy más jeles alkalom esetében nem a legjobb megoldás az utolsó pillanatra hagyni a parfüm vásárlást. Ha online rendeltük meg termékünket, az áru átvételét követő 14 napon belül elállhatunk a vásárlástól.

- Végül, de nem utolsó sorban, lényeges szempont a biztonság is. Ma már számtalan szállítási és fizetési mód közül választhatunk, ezért ha attól tartunk, hogy az online vásárlás nem biztonságos, válasszuk az utánvétes fizetési módot. Ha erre nincs lehetőség, akkor sincs ok aggodalomra, hiszen a webáruházakban vásárolt termékekre is van garancia.

Amennyiben Ön is az online vásárlást preferálja, netalán most sikerült meggyőznünk, megmutatjuk, mit nyújt a felsoroltakon kívül a Parfumcenter.hu webáruház vásárlói számára:

A Parfumcenter.hu, mint online parfüm áruház rendelkezik az összes fent említett előnnyel. Amellett, hogy a bolti árakhoz képest akár 30-40%-kal olcsóbban úszhatjuk meg a vásárlást, még olcsóbban szerezhetjük be a választott illatot, ha az online parfüméria akciós parfümjei között szerepel. A kiszállítás határideje mindössze 2-5 nap, és Foxpost automatába vagy Pick Pack Pontra szállítva az egész ország területén ingyenes, már 1 db parfüm rendelése esetén. Továbbá ha regisztál oldalunkon, részt vehet törzsvásárlói programunkban, ahol további kedvezményekhez juthat, például egy törzsvásárlói kódot, melynek felhasználásával az elkövetkezendő parfüm rendelések alkalmával 5% árengedményt kaphat. A Parfumcenter.hu kizárólag eredeti parfümöket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre, így biztosítva a biztonságos parfüm vásárlást.