Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Àstrid Bergès-Frisbey a Valentino Donna arca

Àstrid Bergès-Frisbey színésznő és modell, aki 1986 május 26.-án született Barcelonában, katalán édesapa és francia-amerikai származású édesanya gyermekeként.

                                      

Szülei válását követően, amikor ő még csak 5 éves volt, édesanyjával egy  franciaországi kisvárosba költözött. Gyerekként számos iskolai előadásban szerepelt, de akkoriban még nem úgy tekintett a színészetre, mint valódi szakmára. 17 éves korában Párizsba költözött tanulmányai miatt, ugyanis csontkovács szeretett volna lenni. A későbbiekben viszont arra kellett rájönnie, hogy a színészet jobban érdekli, ezért tanulmányait a neves Coursd'Art Dramatique René Simon színészképzőben folytatta. 

Első szerepét 2007-ben kapta meg és a Sur Le Fil című francia sorozathoz köthető. Ezt követte 2008-ban Un barragecontre le Pacifique (The Sea Wall) című francia film, amelyben Suzanne karakterét alakította. Legjelentősebb munkáját a Karib tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című amerikai kalandfilmben kapta, Sziréna a sellőlány szerepében, ugyanis ez volt az első angol nyelvű film, amelyben feltűnt.  

Modell karrierjét 2010-ben kezdte el, amikor ő lett a French Connection tavaszi/nyári és őszi/téli kampányainak arca, ezenkívül a Chanel nagyköveteként is meghódíthatta a világot. 

A Valentino legújabb Donna nevű parfümének arcává kézenfekvő megoldás volt, hogy a gyönyörű színésznőt válasszák. Àstrid karakteres és egyben romantikus jellemével tökéletesen testesíti meg a Donna intenzív, elegáns és nőiesen lágy illatvilágát, ő képviseli a világ összes fiatal női generációját, akik bár határozottak mégis vágyakoznak a gyengédség iránt.