Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Férfi parfümök

A férfi illatszerek sokáig nagy népszerűségnek örvendtek: legendák szóltak a napkirály parfümjeiről, vagy a barokk kor nemeseinek gyakran kisség túlzó illatáról. A férfi parfümök titka aztán sok évre feledésbe merült, a férfi illatszer pedig néhány unalmas, egyhangú, többnyire vizes vagy fás illatban merült ki.
Mára szerencsére mindez megváltozott. A férfi illatok egyre összetettebbé, kifinomultabbá és izgalmasabbá váltak, ma pedig már méltó társai a nagy gondossággal komponált női elegyeknek.

A férfi parfümkészítés egyik legfontosabb állomása a Yardley English Lavender nevű illatának hihetetlen sikere volt. A sokáig divatban maradó hagyományos illatok között pedig üde színfoltot jelentettek Christian Dior különleges, férfias kreációi, amelyek férfi illatoktól szokatlan összetettségüknek köszönhetően sokáig állócsillagként ragyogtak a parfümpiac egén.

Napjainkban a parfüm viselése már ugyanúgy a jó megjelenéshez tartozik, mint a karóra vagy a nyakkendő gondos megválasztása. Nem csoda, hogy ma már olyan világsztráok is létrehozzák saját kollekcióikat, mint David Beckham vagy Anotnio Banderas.