Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Adventi Kalendárium

Ki ne szerette volna gyerekkorában az ajándékokat rejtő adventi kalendáriumot? Ennek okán decemberben mi is napról-napra kedveskedünk valami meglepetéssel, hogy izgalmasabbá tegyük a várakozással teli karácsony előtti időszakot. Érdemes figyelni oldalunkat, hogy milyen extra ajándékokat rejtenek az ablakok! 

Az ajánlatok a vonatkozó kalendáriumi naptól a készlet erejéig szólnak.

Ne felejts el regisztrálni karácsonyi nyereményjátékunkra is!

    
A mai naptól a Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum Eau De Parfum Intense 75 ml akciós áron kapható. Bármely Nina Ricci L'Air du Temps vásárlása esetén egy női táskát adunk ajándékba. 
AA mai naptól a Carolina Herrera Good Girl Blush Eau De Parfum női parfüm minden kiszerelése akciós áron kapható.  Bármely Calvin Klein Defy férfi parfüm parfüm vásárlása mellé egy Calvin Klein Defy tusfürdőt adunk ajándékba.
A mai naptól parfüm rendelés esetén a Foxpost szállítási mód is INGYENES. Minden minimum 2 parfümöt tartalmazó rendeléshez exkluzív, márkás krémmintát adunk ajándékba.
A mai naptól a Montblanc Signature Absolue Eau De Parfum 50ml és 90 ml női parfüm akciós áron kapható. Mai napi vásárlóink között kisorsolunk egy Police Miss Bouquet Eau De Toilette 100 ml női parfümöt.
A mai naptól a Shiseido Ever Bloom Ginza Flower Eau De Parfum női parfüm akciós áron kapható. A Paco Rabanne Pure XS női parfüm mellé egy mutatós neszeszert adunk ajándékba.
A mai naptól a Montblanc Explorer Platinum Eau De Parfum 60 ml és 100 ml férfi parfüm akciós áron kapható. Klasszikus Good Girl női parfüm rendelése esetén egy bájos neszeszert adunk ajándékba.
A mai naptól a Jean Paul Gaultier La Belle Eau De Parfum 50 ml és 100 ml női parfüm akciós áron kapható. Mai napi vásárlók közt kisorsolunk egy Antonio Banderas Icon Eau De Toilette 100 ml férfi parfümöt.

A mai naptól a Carolina Herrera 212 Heroes női és férfi parfümök akciós áron kaphatóak. A mai naptól minden rendeléshez jár egy ajándék illatminta.
A mai naptól a Paco Rabanne 1 Million Parfum Parfum férfi parfüm akciós áron kapható. a Bármely Lacoste parfüm vásárlása esetén egy Lacoste táskát adunk ajándékba.
A mai naptól a Giorgio Armani Sí Eau De Parfum Intense női parfüm akciós áron kapható. Mai napi vásárlók közt kisorsolunk egy Police To Be Super[Pure] Eau De Toilette 40 ml uniszex parfümöt
A mai naptól a Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum Eau De Parfum Intense 125 ml férfi parfüm akciós áron kapható. A mai napon vásárlók között kisorsolunk
egy 10.000 Ft-os ajándékutalványt.
(Sorsolás 2024 január 2-án)
A mai napon vásárlók között kisorsolunk
egy 15.000 Ft-os ajándékutalványt.
(Sorsolás 2024 január 2-án)
A mai napon vásárlók között kisorsolunk
egy 20.000 Ft-os ajándékutalványt.
(Sorsolás 2024 január 2-án)