• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Jean Paul Gaultier - Scandal


Botrány, azaz Scandal

Jean Paul Gaultier volt az első, aki tudta, hogyan csináljon botrányt. És itt a Botrány, a Scandal, az illat a nőnek, aki szabad és erős. Nappal a miniszterünk túlságosan is komoly, aki aktákba dugja a fejét. Éjszaka Madame La Minisért egy izgalmas, pimasz éjjeli bagoly, aki mozgásban tanulmányozza éjszaka “aktáit”, mintsem a hóna alatt hordja őket. Két világ, ami elkülönülhet egymástól… mindaddig, amíg egy paparazzi le nem fotózza, és elterjeszti az interneten… Botrány! 

Az üveg

Az üveg très chic. A folyadék rózsaszín, nőies, közvetlen, púderszerű. Az elmúlt 20 évben Jean Paul Gaultier parfümjeinek csak a felsőtestét láthattuk. Azok számára, akik eddig azt kérdezték hol vannak a lábak, hát itt vannak!

A lábak az ég felé mutatnak a kupakon, hirdetve a Botrányt. Igen, sokkoló lehet azoknak, akik könnyen megdöbbennek; egyesek pedig könnyen elveszthetik a fejüket.

Scandal alakja élvezetet közvetít. A Gaultier üvegek eddig felsőtestek voltak, most itt vannak a lábak! Ezek a lábak emlékeztetnek minket arra, hogy micsoda mulatság elmerülni a párizsi éjszakában. 

Az illat

A parfüm szívjegye maga az élet. Nappal mézes, friss és étvágygerjesztő, amiben tisztán érződik a gardénia és a vérnarancs. Jellegzetes, ellenállhatatlan és majdnem elérhetetlennek tűnik; felidézi a gyerekkort. Éjjel az érzéki és csábító méz keveredik a pacsulival. De a nap végére a nappal és az éjszaka együtt van jelen, ellenállhatatlan üzenetet közvetítve.

Az illat megalkotója: Daphne Bugey (Fabrice Pellegrin és Christophe Raynaud segítségével).

A Botrány parfümje, ami rettentően kifejező…” - Jean Paul Gaultier 

Próbáld ki Te is a botrány parfümét!