• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Tom Ford

Szűrés

Tom Ford Parfümök Tom Ford

 
setCustomerId#s1abbm75ss1u515r8ibjnnnkes0esb71#category#Parfümök>Tom Ford

Tom Ford, az ügyeletes zseni

Chloé, Gucci és Yves Saint Laurent, e három világmárkában egy közös van: Tom Ford. A texasi születésű, idén 52 éves divattervező a művészettörténet mellől tévedt a divat világába. A híres diszkó korszak, a hírhedt Studio 54 glamúros és csillogó világa máig megihleti kollekcióit. A másságát nyíltan felvállaló Ford korai szárnybontogatásait a Chloé divatházban kezdte, majd hamar átcsábították az akkor szinte haldokló Guccihoz, melyet 1994 és 2004 között visszahozott abba a csillogásba és elismerésbe, melyet rég élt meg a divatház. 2004-től a szintén gyenge lábakon álló Yves Saint Laurent házhoz szerződött, melyet természetesen zseniálisan megtervezett kollekcióival és koncepcióival felvirágoztatott. Az ő nevéhez fűződik a nagy klasszikus Opium új, erotikától túlfűtött kampánya valamint a polgárpukkasztó M7 férfiparfüm bevezetése.

Napjainkban saját márkáját egyengeti, a legnagyobb hollywoodi sztárokat öltözteti, művészi vénáját filmrendezésben is megcsillogtatja. 2009-ben debütált mint rendező az A Single Man filmmel.

Tom Ford saját márkájának reklámjai is meghökkentően provokatívak. Első férfi parfümje a Tom Ford for Men egyszerre lehengerlő és stílusos. A fás-virágos parfüm kifejezetten a meghökkentő arányokra és összetevőkre épül. Az ibolyalevél krémes illatát a gyömbér fűszeressége és a citrusok fanyarsága ellensúlyozza, míg a szívjegyben lévő dohány az egész kompozíciót uralja. A fás alapok érzékien fás, karakteres jelleget kölcsönöznek az illatnak. Csak határozott, magabiztos férfiaknak.

A Grey Vetiver maga a stílus és elegancia, köszönhetően a visszafogottan karakteres fás-fűszeres összetevőknek. A vetiver ellenállhatatlan illata kap főszerepet, melyet a citrusok friss akkorddal vezetnek fel, majd a fűszerek mesteri aránya kellően pikánssá változtatja.

Hatalmas sikert ért el női parfümjeivel, melyek a legmagasabb minőséget és luxust képviselik. A White Patchouli az érzékek birodalmába vezeti viselőjét kivételesen erotikus illatával. A rózsa púderes illatát az ambretta és pacsuli érzékisége, a koriander afrodiziákum jellege valamint az ártatlan fehér virágok mesteri keveréke kíséri.

"Tom Ford" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás