• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

STR8

Nincs a szűrésnek megfelelő termék

STR8 – Professzionális védelem a férfiaknak

A STR8 kozmetikumok gyártója a görög Sarantis csoport, amely a világ egyik vezető kozmetikum-forgalmazója is. A cég 1930-ban alakult Konstantinápolyban és 1956-ban költözött Athénbe.
A cég célja a kezdetektől fogva az volt, hogy minőségi, de elérhető árú, mindennapos kozmetikai szereket biztosítson a vásárlóinak. A cégnek ma már 9 európai országban, köztük Romániában, Bulgáriában és Magyarországon is működnek leányvállalatai és 35 országba exportálnak kozmetikai cikkeket.

A Str8 márka már több mint 15 éve van jelen a piacon. A Brandhez két vonal tartozik, a karakteres, erőt és magabiztosságot sugárzó parfümöké, amelyeket a legtöbben fémes csomagolásukról és dinamikus illatukról ismernek, és a mindennapi nyugalmat és biztonságot adó dezodoroké és tisztálkodó szereké, amelyek minden férfi ideális társai a kalandok és felfedezések során.

A Cool+Dry sorozatba tartozó Breezy Drive dezodor például – társaihoz hasonlóan – parabénmentes és akár 48 órás védelmet is képes biztosítani az izzadás ellen. Összetevői 100%-ban bőrbarátok, illata mégis tartós és hosszan tartó.

Az Unlimited Natural Spray már a parfümök családjába tartozik. Fekete borsos, fahéjas, borókás illatával kellemesen fűseres, mégis férfias illatot kölcsönöz a viselőjének, miközben gyengéden ápol és megelőzi az izzadást s.

Az Original család már olyan illatokkal csábít, mint a menta, a bazsalikom, vagy a Yuzu. Az Original Natural Spray egész napos frissességet biztosít, üde illata miatt ideális választás a legmelegebb napon is.


A tisztálkodó szerek közül a Str8 egyik legkedveltebb terméke az Adrenalin Crash. Ez a tusfürdő dinamikus illattal és különlegesen frissítő ginzenggel a legálmosabb reggelt is gyorsan felfrissíti. A revitalizáló Aqua Breeze akár samponként is használható, elővitaminos hatóanyagai pedig ápolják és kisimítják a bőrt.

"STR8" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás