• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Smink - Szemöldök

Szemöldökceruzák

A rendezett, szépen ívelt szemöldök szép kerete ad a szemnek és az arcnak. De a szép ív még nem minden, a szín is igen fontos. Ha a szemöldökünk az arcformánknak megfelelőre lett igazítva, akkor jöhet a szemöldökceruza.

A szemöldökceruza segít eltűntetni az apró hibákat, például azt, ha hiányos a szemöldök. Ebben az esetben a réseket apró satírozó mozdulatokkal el lehet tűntetni. A másik eset, amikor szemöldökceruza kellhet, az amikor a szemöldök színének kiigazítására van szükség.

A szemöldök színe a haj színével közel azonosnak kell lennie. Ha festjük a hajunkat, akkor szükség lehet a szemöldök színének kiigazítására, ebben segít a szemöldökceruza. Az a legjobb, ha a szemöldökünk színe a hajunk színénél 1-2 árnyalattal sötétebb, de ma már az is megengedett, hogy picit világosabb legyen a hajnál.

Ha szemöldökceruza használata mellett döntöttünk, akkor szemöldökceruzát használjunk, semmi esetre se helyettesítsük szemceruzával. A szemöldökceruza sokkal keményebb, mint a szemceruza, ezért sokkal könnyebben lehet vele dolgozni és nem maszatolódik el. A szemöldökceruza mindig hegyes kell legyen, különben túl vastag vonalat hagy maga után, ami alapvető hibának számít. Egy további trükk a könnyebb használat érdekében, ha meleg idő van, tartsuk mélyhűtőben a szemöldökceruzát, hiszen így kemény állagú marad a meleg ellenére is.

A szemöldök ívét úgy kell átrajzolni a szemöldökceruzával, hogy a vége felé szépen elvékonyodjon, így nem lesz mesterkélt a hatás. Ezt úgy tudjuk elérni, ha nem egy határozott mozdulattal húzzuk meg a vonalat, hanem enyhe satír-mozdulatokkal. Természetesen a szemöldökceruzával mindig a szőrszálak növekedési irányának megfelelően kell haladni, ellenkező esetben borzas szemöldök lesz az eredmény. A szemöldökceruza használata sem annyira egyszerű, hogy az első próbálkozásnál máris tökéletes eredményt kapjunk, viszont a kisebb hibák egy fültisztító pálcika segítségével könnyen korrigálhatók. A fültisztító pálcika használata egyébként is javasolt, hiszen szépen el lehet vele satírozni a szemöldökceruza által húzott vonalat, így még természetesebb lesz a hatás.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő kínálattal várjuk vásárlóinkat, így Ön is kiválaszthatja a legmegfelelőbb árnyalatú szemöldökceruzát nálunk. A szemöldökceruzák között is vannak klasszikus ceruzák és automata szemöldökceruzák. Válogasson a kis kefével ellátott Rimmel, NYX és Max Factor szemöldökceruzák közül és vásárolja meg nálunk kedvező áron az Önnek legmegfelelőbb szemöldökceruzát!

setCustomerId#ssit5cpa2a6lu12c9slln5c47hbc28cd#category#Smink>Szemöldök