• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • +36-1/696-0445
  • info@parfumcenter.hu

Smink - Szemceruzák

Szűrés

Szemceruzák

Nincs olyan nő, akinek a neszesszerében ne lapulna egy fekete szemceruza. Ez az a nélkülözhetetlen smink eszköz, amellyel könnyen és egyszerűen feldobhatjuk megjelenésünket. A szemceruzáknak és ezek között is leginkább a fekete szemceruzának számtalan használati módja létezik. A szemceruza ügyes használatához gyakorlásra és kreativitásra van szükség, de határok tulajdonképpen nincsenek.

A szemceruza használatát illetően a fő aggodalom az elkenődés lehetősége miatt szokott lenni. Erre azonban van egy trükk, amellyel szinte biztos, hogy tartós, elkenődés-mentes eredményt érhetünk el. Mielőtt használnánk a szemceruzát, vigyünk fel egy réteg alapozót, még akkor is, ha az arcbőrünkre nem használunk, mert ez egy olyan, szinte láthatatlan réteget képez, amelybe megtapad a szemceruza.

Ha a szemceruzát kontúrként használjuk, akkor minden esetben a szemhéjfesték után húzzuk meg a vonalakat, mert ellenkező esetben aszemceruza vonalát elfedheti a festék. Ugyanakkor a szemceruza nem csupán vonalak húzására alkalmas. A szemceruza hatásos módja a smink tartósításának. A jó minőségű szemceruza igen jól tapad a bőrhöz, sokkal jobban, mint a szemhéjfesték. Ennek köszönhetően a szemceruza remek alapot tud képezni a szemhéjfesték felviteléhez.

A szemceruzák között vannak keményebb és puhább állagúak. Keményebb szemceruza akkor jön jól, ha vonalak húzására van szükség, hiszen ezek nehezebben kenődnek el és persze könnyebb velük vékony vonalat húzni. A puhább szemceruza akkor lehet jó eszköz, ha a szemceruzát szemhéjfestékként szeretnénk alkalmazni, az ilyen szemceruza ugyanis sokkal könnyebben satírozható.

Mindig fontos, hogy a szemszínünknek és a ruhánknak megfelelő színű szemceruzát használjunk és az adottságainknak megfelelően használjuk. Ha például kicsi szemünk van, akkor semmi esetre se húzzuk körbe fekete szemceruzával a szemünket, hiszen a fekete szemceruza vonala szűkíti a tekintetet. Ellenben a hatalmas szemeken remekül mutat ez az egyszerű smink. De nem kell elszomorodni a kis szeműeknek sem, hiszen számukra is van egy olyan szemceruza trükk, amellyel nagyobbá varázsolhatják a szemüket. Ha a szem belső sarkánál fehér vagy valamilyen világos és fényes szemceruzát használunk, akkor sokkal nyitottabbá válik a tekintetünk.

Webáruházunkban széles választékban kínáljuk a legnagyobb kozmetikai cégek szemceruzáit. Oldalunkon többek között MAC, Rimmel, Astor és Max Factor szemceruzák közül válogathat. A klasszikus szemceruzák mellet, automata szemceruzákat is talál webáruházunkban, melyek előnye, hogy nincs szükség ceruzahegyezésre. Figyelje akcióinkat és jusson hozzá kedvező áron a kedvenc szemceruzájához!

setCustomerId#5lcfa5eas9v23vdoojj3ped96asksank#category#Smink>Szemceruzák