• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Smink - Szájkontúrok

Szájkontúr ceruzákA száj szépítésének és kiemelésének vágya az Ókorra nyúlik vissza, hiszen már ekkor is festették a nők az ajkaikat különböző növényi és állati kivonatokkal. Nincs ez ma sem másképpen, ugyanakkor, ha szép és csábító ajkakat szeretnénk, szükségünk lesz egy szájkontúr ceruzára is. Ha rúzst vagy szájfényt használunk a tökéletes eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen társ a szájkontúr ceruza.

A szájkontúr ceruza használata segít a száj határozottabb körvonalának kialakításában és kiemelésében. Ha megfelelően használjuk aszájkontúr ceruzát, könnyebben tudjuk felvinni a rúzst vagy a szájfényt az ajkainkra. Mindenképpen a rúzsunknak megfelelő árnyalatú szájkontúr ceruzát válasszunk, vagy kisé világosabbat. A rúzsunknál sötétebb szájkontúr ceruzával közönséges hatást érhetünk el. Ha még kezdő sminkesek vagyunk, választhatunk a bőrszínünkkel megegyező szájkontúr ceruzát is, ezzel a legkönnyebb dolgozni.

A szájkontúr meghúzásakor kövessük a szánk természetes ívét a szájkontúr ceruzával. Ha gyakorlottabban vagyunk, akkor a kisebb hibák kijavításával is megpróbálkozhatunk. Egy szájkontúr ceruza igen jó eszköz arra, hogy optikailag nagyítsuk vagy kisebbítsük ajkainkat. Ezen túlmenően a szájkontúr ceruzával a szimmetriában lévő hibákat korrigálhatjuk. Fontos azonban, hogy minden esetben satírozzuk el a szájkontúr ceruzával húzott vonalat az ajkak belseje felé, így lágyíthatjuk a kontúr élességét.

Használhatjuk a szájkontúr ceruzát alapként is. Ha az egész szánkat átsatírozzuk szájkontúr ceruzával és erre visszük fel a rúzst, akkor a rúzs színe élesebb lesz és tartósabb eredményt kapunk. Ez esetben azonban fontos, hogy a szájkontúr ceruza színe megegyezzen a rúzséval. Csak ha világos színű rúzst használunk, akkor engedhető meg a bőrünkkel megegyező színű szájkontúr ceruzával történő alapozás.

A szájkontúr ceruza kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy megfelelően kemény állagú szájkontúr ceruzát válasszunk, mert ezzel lehet könnyedén határozott vonalat húzni az ajkak köré. Figyeljünk oda a szájkontúr ceruza hegyességére is, hiszen vékony vonalat csak hegyes ceruzával lehet húzni.

A tiniknek és a 20-as éveikben járóknak még nem feltétlenül van szükségük szájkontúr ceruzára, ugyanakkor eljön az életkor, amikor már nem nélkülözhetjük a szájkontúr ceruzát sem a smink eszközeink közül. A 30-as években már megkezdődik a bőr öregedési folyamata és elkezd halványodni a száj körvonala is, ezért érdemes elkezdeni használni a szájkontúr ceruzát. A 40-es években már az egész száj színe halványabb, úgyhogy a szájkontúr ceruza mellett ajánlatos élénk színű rúzsokat használni.

Webáruházunkban csak kiváló minőségű szájkontúr ceruzákat talál, mint például az Astor, a Rimmel és a Max Factorszájkontúr ceruzái. Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő smink termékeket. Klasszikus és automata szájkontúr ceruzák széles választékával várjuk vásárlóinkat. Figyelje akcióinkat és jusson hozzá kedvező áron a rúzsának megfelelő árnyalatú szájkontúr ceruzához!

setCustomerId#920tv41c06040mvn70csudve6865bscv#category#Smink>Szájkontúrok